ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Каква цел да си поставиш?
Да облечеш мини здолниште, да ги издепилираш нозете пред излагање, да ставиш скап парфем за кој твоите црнчат како скотови и на крај да го заведеш?

Толстој има кажано:
-Човекот постои за да им служи на останатите.

Ти можеш да бидеш страшен индивидуалец како мене но и покрај тоа ќе сакаш да се споделуваш со останатите: своите мисли, креативност, сомнежи, радост и тага.

Не ја гледај ти државата таа е само сојуз на племиња и ништо друго, но народ тоа е нешто сосем друго.
Тој има цели, стремежи, прашања и пат кој треба да се изоди.

totalen bulsheet :гомце::гомце::гомце::гомце: so se avatarot sto go imas :facepalm:

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Каква цел да си поставиш?
Да облечеш мини здолниште, да ги издепилираш нозете пред излагање, да ставиш скап парфем за кој твоите црнчат како скотови и на крај да го заведеш?

Толстој има кажано:
-Човекот постои за да им служи на останатите.

Ти можеш да бидеш страшен индивидуалец како мене но и покрај тоа ќе сакаш да се споделуваш со останатите: своите мисли, креативност, сомнежи, радост и тага.

Не ја гледај ти државата таа е само сојуз на племиња и ништо друго, но народ тоа е нешто сосем друго.
Тој има цели, стремежи, прашања и пат кој треба да се изоди.

Па кога би морала да бирам меѓу идеологија и мини здолниште (што не сум го облекла во живот), би избрала мини здолниште. А за цели во животот... па ја ги имам малку поголеми, за разлика од тебе и твоето здолниште и депилирање:)

А за толстој... не верувам баш дека може да му помогне на дечково, па ни на мајка му. Па ни твоето видување на државата...

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Го имав на Фејс........

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Колку е гнасно и језиво кога читаш "заклав/угушив итн + смајли" .

Ja ugusivvvvvv :D: ;p :)) Ete vi ja ja zadaviv ;P :O :) xD

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
и на улицава има мајка и син што живеат сами... ама троа повозрасни
и ги има скршено рацете

така да, кога живееш сам со мајка, шансите да ти се швркне нешто таму горе се троа поголеми.

В

влијателен

Гостин
Ме интересира на што се резултат убиството и статусите, на интоксикација со алкохол или на психоза.
Имам пријатели кои имаат сличен стил на артикулирање и кога се трезни, да не знае човек дали имаат проблеми со психата или со писменоста.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
" Нова мајчинска љубов..те сакам мајка и татко нека те суди…што му немаш појдено на гроботттт“
Пријатели од Неготино кажуваат дека детево баш и не било добро во умот. И татко му бил шизофреник, се чудат како не убил и други луѓе.
Овој ќе го сместат во Бардовци.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Според се изгледа дека дечково има тешка дијагноза. Не се случува прв пат шизофреничар да убие член од семејството. Тажна прикаска.

М

Мартин`

Гостин
Пријатели од Неготино кажуваат дека детево баш и не било добро во умот. И татко му бил шизофреник, се чудат како не убил и други луѓе.Овој ќе го сместат во Бардовци.
Ништо чудно и навистина да е така нормален човек не пишува такви статуси (и тие предходно што биле) освен ако нема интелегенција еднаква на моменталната температура. И најсмешно ми беше што вчера на другарите им се јавил да се поздрават зошто ќе оди во Холандија и пази другарот кажува дека испаднал да се поздравува пред зграда со мачета и маска на лицето o_O

И саат/два после поздравувањето го извршил убиството, само ме чуди како стигнал 3та година на факултет.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ништо чудно и навистина да е така нормален човек не пишува такви статуси (и тие предходно што биле) освен ако нема интелегенција еднаква на моменталната температура. И најсмешно ми беше што вчера на другарите им се јавил да се поздрават зошто ќе оди во Холандија и пази другарот кажува дека испаднал да се поздравува пред зграда со мачета и маска на лицето o_O

И саат/два после поздравувањето го извршил убиството, само ме чуди како стигнал 3та година на факултет.
Освен шака факултети на повеќето и Џемо би дипломирала.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Бил на факултет за физичка култура во Скопје кој е под УКИМ така да чисто сумњам дека е до толку лесно.
Па кик боскер рекоа дека бил или некоја друга боречка вештина тоа му е сосема доволно да го заврши факултетот.Плус и како што реков тоа што е УКИМ нема везе да имаше некакво везе немаше доста факултети да имаат по 80-90% по генерација со завршен факултет за 4 години а некои по 20-40% од генерација воопшто.

I

IBIZA SOUND

Гостин
deteto mozebi bilo intelegentno i pametno
no sepak glavnata zicka vo mozokot mu pravela mal spoj sto napravil vakvo nesto :D

Kajgana Shop

На врв Bottom