мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.970
- Поени од реакции
- 25.071
Ако си во право за ова, а не си очигледно, тогаш случаите за силување ке се решаваја по брза постапка и ке имаше 100% осудување.Уште помалце ке имаше пријави за лажно силување, така да ова твојата теорија не штима нешто.Кога некоја девојка е силувана вагината покажува дека е оштетена само заради тоа што мозокот испраќал сигнали до неа.Мускулите на вагината се згрутчуваат како директива и сигнали коишто стигаат до мозокот..Тие стручни лица коишто си ги слушал очигледно не се толку стручни.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 23:52 ---
Ако пријавила или ако мисли дека е силувана воопшто не значи дека е силувана. И јас мислам дека за некои услуги ми наплаќаат одповеќе но тоа не значи дека јас сум во право, туку дека не сум доволно упатен во тоа. Што таа си подразбира и мисли дека е силување воопшто не значи дека е силување.Н
За вториот болд се согласувам со тебе, сигурно имала причина зошто пријавила силување, а ниту ти, нити јас ја знаеме вистинската причина, постојат органи кои се задолжени и платени за докажат што навистина се случило.