Најдоброто од Марио Ѓуровски

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Локација
Skopje
Значи само што го погледнав видеото и се вчудоневидив.

Младиот македонски фудбалер Марио Ѓуровски има исклучително плодна сезона во тајванската Премиер лига (TPL). Постигнувајќи 10 погодоци за 14 натпревари, Марио моментално се наоѓа на трето место на табелата за најдобар стрелец, додека неговиот тим Муангтонг Јунајтед е моментално на првата позиција во лигата.
Погледнете ги најдобрите потези и голови на Марио Ѓуровски во тимот на Муангтонг :)

Видеото можете да го погледнете тука http://kajgana.com/najdobroto-od-mario-gjurovski

Како и да е алал нека му е, ова е супер талент.

Нашиот Кристијано Роналдо :D

голем офтопик - Овај ли е тој со нај нај нај Геј прославата на гол за Македонската репрезентација ? Колку шо памтам со грузија или естонија игравме и заврши 2-2...ако некој се сеќават.

lol
Ако почнеме да ставаме овакви клипови од сите наши фудбалери кои ги има на youtube некој ќе помисли дека сме Бразил. Не ги оспорувам неговите квалитети, ама играчите што играат у Тајванска лига може да се споредат со оние тука кај нас што се. Иако условите за игра и платите се едно 30-40 пати подобри и поголеми од кај нас.

супер е детево,од кога го видов мислам дека треба и мора да има место во репрезентацијата,се гледа дека разбира модерен фудбал,во Србија го докажуваше тоа

голем офтопик - Овај ли е тој со нај нај нај Геј прославата на гол за Македонската репрезентација ? Колку шо памтам со грузија или естонија игравме и заврши 2-2...ако некој се сеќават.
Игравме со Ерменија тогаш а играчов нз дали е тој

Игравме со Ерменија тогаш а играчов нз дали е тој
Потсетете ме каква била таа геј прослава од Ѓуровски... :pos:
Има видео или слики? Бев на натпреварот со Ерменија и знам дека имаше некој ваков бисер, ама ич не ми текнува што направи? Се разголе нешто, покажуваше стомачни ко Балотели?

lol
Ако почнеме да ставаме овакви клипови од сите наши фудбалери кои ги има на youtube некој ќе помисли дека сме Бразил. Не ги оспорувам неговите квалитети, ама играчите што играат у Тајванска лига може да се споредат со оние тука кај нас што се. Иако условите за игра и платите се едно 30-40 пати подобри и поголеми од кај нас.
не ги потценувај азиските лиги. многу пари се вложуваат во фудбалот таму. колку за илустрација, ѓуровски во тимот дојде на местото на роби фаулер ;) додуша „малку“ подостарен фаулер, ама не е ништо постар од еден дел пјеро. ама како што кажа ТетексФан, очигледно шкендија има појаки голгетери од ѓуровски. сепак, и во лига на шампиони играат, нАли :D

не ги потценувај азиските лиги. многу пари се вложуваат во фудбалот таму. колку за илустрација, ѓуровски во тимот дојде на местото на роби фаулер ;) додуша „малку“ подостарен фаулер, ама не е ништо постар од еден дел пјеро. ама како што кажа ТетексФан, очигледно шкендија има појаки голгетери од ѓуровски. сепак, и во лига на шампиони играат, нАли :D
Другар Роби Фаулер има 40 години сеа сигурно. Ја знам дека многу пари се вложуваат потенцирав и во претходниот пост. Ама Тајванската лига моментално е слична по квалитет ако не и послаба од Македонската. Али со овие вложувања за 4-5 години веројатно ќе отиде многу понапред.

Другар Роби Фаулер има 40 години сеа сигурно. Ја знам дека многу пари се вложуваат потенцирав и во претходниот пост. Ама Тајванската лига моментално е слична по квалитет ако не и послаба од Македонската. Али со овие вложувања за 4-5 години веројатно ќе отиде многу понапред.
Од кога почна да следиш Тајванска лига?:icon_lol:

Има видео или слики? Бев на натпреварот со Ерменија и знам дека имаше некој ваков бисер, ама ич не ми текнува што направи? Се разголе нешто, покажуваше стомачни ко Балотели?

Mislam deka go soblece dresot, go pokaza bicepsot i go baci :pos:

1.09 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom