Атеист
Дежурен Шаман
Изгледа пријателот од негово искуство ти зборел, изгледа затоа пред него не фрлале бисериЕден пријател христијанин еднаш ме поучи дека не треба бисерите да се фрлаат пред свињите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа пријателот од негово искуство ти зборел, изгледа затоа пред него не фрлале бисериЕден пријател христијанин еднаш ме поучи дека не треба бисерите да се фрлаат пред свињите...
Абе на некои луге со usb порта да им тураш нема да успееш, заглавени се во 9 век...Не се дери и намали го фонтот... разбираш.![]()
Аман бе морав 3 метра да се тргнам од мониторов, очи ми извади...........
А бе одат да ..тоа ....„неубо“ го направат „најубо“...Очигледно и легично, да беа свесни белки и немаше да трошам време воопшто. Заклучокот е дека муслиманството е топ, тоа што се шири како рак и секаде прави проблем е тоа е пропаганда, сите бенефиции кои ги уживаме се пронајдоци од секулани држави(струја, интернет, ИТ, превозни средства, индустрија....) ама најубо е да се живее во муслиманска држава? Ама чудна работа никој од развиениот свет не оди во муслимански земји ама муслиманите без проблем одат каде што е „неубо“ во „развиениот“ свет ? Ама за ова ке речат да ни поможеле![]()
--- надополнето: 11 јули 2012 во 08:22 ---
Страшно и патетичнно, ти си повеке за жалење одколку жените....--- надополнето: 11 јули 2012 во 08:22 ---