Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Ваквите ко тебе повеќе го гнасатНа штетници кои треба да се истребат пошто го гнасат општеството.
Ваквите ко тебе повеќе го гнасатНа штетници кои треба да се истребат пошто го гнасат општеството.
Зашто се борите за права и ве ставаат во граѓани од прв ред а вистинските фабриканти за деца и поколение како мене и сите останати кои сакаат жени се граѓани од втор ред а што всушност би требало да биде обратно.Не мора да бараме другарче, еве јас сум лезбејка. Ќе пиеме едно кафе, ти земај чеканот, јас ќе го земам Мики со мене и ќе се „тепаме“
а за болдот: на кој начин тие „штетници“ го гнасат општеството.?
Де бе, не сум до толку.Јас би ве замолил да не го нервирате нескафе, прво затоа што сите ќе ве истепа, второ затоа што кога ќе го постават за модератор во религија, сите ќе ве банира...
Јасно?
А тие како тебе да непочнувам подобро. едит .Ваквите ко тебе повеќе го гнасат
Идеш и веднаш кичмотранс му правиш а.?Може, може, само поведете уште некое "другарче" ваше со вас, и ставете го 193 на брзо бирање, пошто нема муабет да праиме.
На штетници кои треба да се истребат пошто го гнасат општеството.
Кој те излажа тебе дека си фабрикант за деца?Зашто се борите за права и ве ставаат во граѓани од прв ред а вистинските фабриканти за деца и поколение како мене и сите останати кои сакаат жени се граѓани од втор ред а што всушност би требало да биде обратно.
Фабрикант за деца и поколение?Зашто се борите за права и ве ставаат во граѓани од прв ред а вистинските фабриканти за деца и поколение како мене и сите останати кои сакаат жени се граѓани од втор ред а што всушност би требало да биде обратно.
.
Како збориш како боже државава ќе загуби луѓе од типот на Гоце Делчев, Питу Гули итд, и онака џабе живеат, која е сврхата на животот ако не живееш за деца, жена, фамилија, да направиш потомство .?Идеш и веднаш кичмотранс му правиш а.?
Ни а ни б, во на Крале Марко стил, вадиш боздоган, фрлаш јамболија преку рамо и истребуваш штетници.
Почни бе брат, ама со свиткана опашка да не фатиш да бегашА тие како тебе да непочнувам подобро. едит .
Не си го разбрала, 193 е пожарна, ќе се напали јако ќе му треба цистерна за да се изгаси.Идеш и веднаш кичмотранс му правиш а.?
Ни а ни б, во на Крале Марко стил, вадиш боздоган, фрлаш јамболија преку рамо и истребуваш штетници.
Еј не се нервирај толку, ќе те банираат, ќе ни пропадне смеењево со тебе.Како збориш како боже државава ќе загуби луѓе од типот на Гоце Делчев, Питу Гули итд, и онака џабе живеат, која е сврхата на животот ако не живееш за деца, жена, фамилија, да направиш потомство .?
--- надополнето: 9 јули 2012 во 22:56 ---
Мајка ти
Што е чудно бре педерчино
корегираноМојата фраза...за чекани ли најде да ја употребуеш бе.? ц ц ц![]()
Јас лично додека не научам граматика не планирам деца да имам.!Како збориш како боже државава ќе загуби луѓе од типот на Гоце Делчев, Питу Гули итд, и онака џабе живеат, која е сврхата на животот ако не живееш за деца, жена, фамилија, да направиш потомство .?
И онака ми е преку к**** од такви рамбовци како тебе па така подобро да не почнувам.Почни бе брат, ама со свиткана опашка да не фатиш да бегаш
Што е чудно бре педерчино
ЊТФ човеци?edit: внимавај на речник.
leandra
Ако го поставам така како крави ќе одите во WC не треба да напнувате т.е вие и онака не се напињате хахахххаТц не брзај со заклучоци,мислам дека ние сме грешка...вајда мислеше чеканот вака некако да се употреби сос зафат...не му е лоша идејата да ти кажам право.
Прегледај го приврзокот 45958