Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
а квалитетот?
Квалитетот е одличен, јас имам Леново сега за сега сум задоволен. Им ја обожавам тастатурата, најдобра им е на цел пазар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а квалитетот?
Епа затоа викам, имаат добри цени за добри компјутери. Ваљда зашто уште не се изградени како бренд кај нас.Квалитетот е одличен, јас имам Леново сега за сега сум задоволен. Им ја обожавам тастатурата, најдобра им е на цел пазар.
Мене у главном компјутер ми треба поише за музички програми, Финале, Кјубејс итн итн. + звучна...Леново кај нас ги има уште од 2007. Бар тогаш јас прв пат ги заприметив. Купив леново лаптоп во 2008, тогаш беше 48 000 денари.
Сега од скоро почнаа да продаваат модели со пониски цени. И тоа се оние да ги наречам basic (или официјално:essential) модели, иначе ако сакаш ideapad или thinkpad ќе си платиш квалитетно.
За тастатурата ќе се согласам дека е ФЕНОМЕНОМЕНОМЕНАЛНА. Не сум осетил подобра тастатура на лаптоп.
Меџутим. По 4 години ми цркна графичката. Geforce 7300go (што уствари нема врска со леново, одговорноста си е на nvidia). Арно ама пред некое време ја пробав онаа финта со ставање на лаптопот во ќебе 40тина минути да се испече графичката и да си се прелеми она што си се прелемува (појма неам за детали и не ме интересираат) и лаптопот си преработе, и уште си бичи.
Како бивш IBM, би купувал леново пред asus/acer/toshiba итн итн во секое време.
ајдее од каде ова ....Лаптоп за cubase
Ако ти е во план да имаш лаптоп со себе за набрзина да направиш нешто кога ќе има некоја идеа .било кој лаптоп ќе ти заврши работа..ако сакаш сериозно и квалитетно да работиш..десктоп компјутер ти треба.
Дефинитивно.Лаптоп за cubase
Ако ти е во план да имаш лаптоп со себе за набрзина да направиш нешто кога ќе има некоја идеа .било кој лаптоп ќе ти заврши работа..ако сакаш сериозно и квалитетно да работиш..десктоп компјутер ти треба.
Финале ми треба поише за професионално, кјубејсот уште го учам и не сум многу навлезена во тоа, но ми треба доколку направам некои снимки...Лаптоп за cubase
Оф бе, кога ке разрганичите со митот "кинески производи"...Ми беа малце сумљиви пошо се толку ефтини, а и дека се кинески... Гаранција да не знаеш дали имаат и колку?
Прашувам за леново зашто видов поволни цени. А, за снимање ко ќе треба ќе снимам у студио, мене ми треба ова за демо, импровизации и за идеи...Lenovo како и сите други,не знам зошто некој би ги издвојувал..Како што Dell компјутерите се склопени од брендови како Nvidia,Soundblaster,Аsus,и други,исто и Lenovo..
Ако почнуваш да се бавиш со музика,ја би ти препорачал да си земеш едно десктоп компјутерче,и да инсталираш Reason и Fruity Loops-Rewired....А ако снимаш вокали или било што од микрофон,тогаш Sony Acid..Најлесни интерфејси имаат за учење..За два дена ќе ги научиш..
Никогаш не би ни купил лаптоп од 2000 (ма ни од 200) евра од некоја непозната чкљ фирма.ќе биде подобар од лаптоп на некоја непозната фирма но лаптоп од 2000 евра, со хај енд компоненти?
Прашувам за леново зашто видов поволни цени. А, за снимање ко ќе треба ќе снимам у студио, мене ми треба ова за демо, импровизации и за идеи...
Во Март земав Lenovo Ideapad Z570 и моментално пишувам од него. До сега без маана..еве шо се' поседува:
Lenovo IdeaPad z570:-CPU: Intel Core i5 2430-RAM: 4GB. DDR3-GPU: nVidia GF 540M 1GB.-HDD: 750GB.За тастатурата би се согласил со Nethervor дека е фенофено..а и се остало, сеа за сеа пичи!