Весне,ако читаш пиши ми!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
„Весне, дали се сеќаваш кога се запознавме во Суто море во 1994?
Од тогаш те барам и никако да те најдам.
Друга жена не земав, зашто моето срце само за Весна е желно.
Јас сум Слободан и имам 45 години и ги молам сите граѓани кои сеуште веруваат во љубов да ми помогнат да ја најдам мојата Весне.
Таа е од Радовиш, слика немам, висока е како манекенка, со проѕирни зелени очи, плава коса и има 40 години.
Весне и ти ако читаш и ако ти текне на долгите прошетки покрај море и песната од Мирослав Илиќ, нашата песна на која игравме валцер, те молам пиши ми.

Вечно твој и само твој,
Слободан од Илинден“.

Да му помогнеме на Слободан,да ја најдеме Весне..за човекот конечно да ја види својата љубов :love:

http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/Razonoda/ajde-da-mu-pomogneme-na-slobodan-da-ja-najde-vesne-foto

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Комшиката што живее на две куќи од мене се вика Весна,ама не ни висока ни манекенка,а има и еден син сега

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Те немам на фејсбук,ќе ти пишев :(

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Весна во пакет со 2 деца иде.
Ама љубовта не познава граници,
рече педофилот и влезе во градинката

А

Анноун

Гостин
Моментот е валцерот што го играле од песна на Мирослав Илиќ.
Играл братов на картата Романтика , и останал со прстот во уста. Па сега ќе ја бара после 20тина години , кога женава има (најверојатно) маж и деца. Касно добил мадиња , касноо :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
абе нели весна беше friendzoned од еден нејзин најбољи другар?

ааа ова е друга весна:(((

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Еј која комбинација од мирослав, валцер и прошетки покрај море. Тоа е љубов а, не ко оние што во тоа време слушаа техно и се плескаа ко мајмуни и не знаат што пропуштиле. (Fuck you guys, i was just being sarcastic).

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Еј која комбинација од мирослав, валцер и прошетки покрај море. Тоа е љубов а, не ко оние што во тоа време слушаа техно и се плескаа ко мајмуни и не знаат што пропуштиле. (Fuck you guys, i was just being sarcastic).
Наравоучение:
Слушајте техно за да плескате мајмуни! (y)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Според пописот на населението во 2002 година, градот Радовиш има 16 223 жители.

Па маме му ебам од кука на кука да идам да тропа ке ја најдам :D
Абе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom