Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

Статус
Затворена за нови мислења.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Дека мојов народ се трти на све што сака да го е-е!
Нешто малце историја што сум читал.
И замисли - до ден денес историјата се повторува...
Ако имаш научено нешто од предметот Ароганција, можеш да почнеш до има време.

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Менува ли нешо тоа дали е само за минење граница или цело време да ти стое на кола ?
Слично како изреката дека "од еднаш тртење, не стануваш педер".
Уствари исто. Ама луѓево имаат начин да си рационализираат.
Не е исто бе. Жими све не е.

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Менува ли нешо тоа дали е само за минење граница или цело време да ти стое на кола ?
ЧИСТО ИНФОРМАТИВНО, НЕ ИМ ЈА РАЗБИРАМ ЦЕЛТА ПА ЗАТОА ПРАШАВ :) СЕКАКО БОЉЕ ЌЕ ИДАМ ВО АЛБАНИЈА НА ОДМОР ОТКОЛКУ КАЈ НИВ

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Ако имаш научено нешто од предметот Ароганција, можеш да почнеш до има време.
Извини, Македонец сум. Тоа ни е у крвта.
Се согласувам дека треба да поработам на тоа.
Ама искрено не се "жештам" волку кога коментирам на Англиски форуми.
Тука сум по-емотивен. Едноставно повеќе ме боли.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Иначе сакам да споделам еден интересен факт. Во далечната 1997ма ја имам посетено грција и мнормално и тогаш не` имаа „тагирано“ со таква иста налепница. Откога се вративме во Маједонија, ја ставив лепенката на големата канта за ѓубре (оние зелени на тркалца). Со тек на време кантава и` се има распаднато капакот, тркалата попуштија, а пролетва испушти душа - скапа одвнатре, рачката ми остана у руки док ја кревав. Изложена на сонце дождови и такви срања, кантата попушти, но лепенката јок. Сеа ја одлепив и поново ја ставив на новата канта. Се прашувам од што ја праат лепенкава грциве? ОД ШТО?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не разбирам како е ова важно?
Ако толку немате самопочит за да одите во држава која не омаловажува, тогаш не знам што да ви кажам.
Грците можат да прават во нивната земја што сакаат, па ни лепат налепници, исто така и јас можам да правам што сакам и нема да одам во Грција.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Изложена на сонце дождови и такви срања, кантата попушти, но лепенката јок. Сеа ја одлепив и поново ја ставив на новата канта. Се прашувам од што ја праат лепенкава грциве? ОД ШТО?
Кога станува збор за прекривање на македонски ознаки и нова смеса/елемент ќе измислат...:tapp::tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мање битно,ипак пола Македонија ќе отиде таму на одмор,пошо нели е евтино,а тоа што им ја плукаат државата ама ич цвет не ги боли.
Браво,браво.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ајде бе пријателе прати понудите да видам..па да прерачунаме со парите што ке добиеш,колку дена..Радо би идел у Тунис:)
Еве, овие први ги најдов на Гругл.Не е Тунис, ама колку за споредба со други места на море
Римини, Италија - нп - хотел ***
Будва, Црна Гора - нп - хотел / приватно, најскап аранжман 200 евра / 10 дена, најефтино 89 евра (Јуни и крај на Август - 8 Септември)
Кушадаси, Турција, нп- хотел ** / ***
Северен Кипар, нп - хотел *** / апартмани
Макарска, Хрватска
Ханиоти, нп - хотел ***
Сивири, нп - хотел***

Тунис беа тука негде цените на сместување, аранжманот е поскап (325 почетна) поради патот со авион и аеродромски такси (50 - 90 евра).

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Иначе сакам да споделам еден интересен факт. Во далечната 1997ма ја имам посетено грција и мнормално и тогаш не` имаа „тагирано“ со таква иста налепница. Откога се вративме во Маједонија, ја ставив лепенката на големата канта за ѓубре (оние зелени на тркалца). Со тек на време кантава и` се има распаднато капакот, тркалата попуштија, а пролетва испушти душа - скапа одвнатре, рачката ми остана у руки док ја кревав. Изложена на сонце дождови и такви срања, кантата попушти, но лепенката јок. Сеа ја одлепив и поново ја ставив на новата канта. Се прашувам од што ја праат лепенкава грциве? ОД ШТО?
Од срце..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па ај ние од жолчна кеса сеа да почнеме да праиме контраналепници.
Имам ја идеја од што да се направат контраналепници, али ај, ќе си премолчам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom