Macedonia>>Europe
Faster Than Light
- Член од
- 6 јуни 2007
- Мислења
- 2.582
- Поени од реакции
- 836
Па наравно, брате!Ово не долази у предвид.Не дамо Јужу бановину
Па наравно, брате!Ово не долази у предвид.Не дамо Јужу бановину
Никако .... нова југославија е невозможно да се создаде на балканов
Каква држава? Мислам, Бенелукс, ало! Бенелукс е држава?Претпоставувам дека новата држава неодоливо ќе тежнее да се вика Голема Албанија
Да, да... и Шчипоња за прецедник ќе го ставиме... море цар има да биди!И во таа ’’АЛМАКОС+МН’’ кој ќе биде мнозинство ......... секако дека не Македонците ниту пак Црногорците, туку Албанците 70% !
Службен јазик - Шчип ............ главен град - Тирана ! и.т.н.
ејј...?! Што тражи Швицарска у пропала фашистичка унија? не не не, данкеШЕН.со крајна цел забрзување на зачленувањето во Европската унија.
Економски раст со Косово велиш а? Ќе се трампаме со бубрези?Pa Benelux gi ima svoite granici i gi imalo otkoga postoi , ne gleam sto ima strasno vo ovaja idea , osven ekonomski rast + more ?
Ostaj gi tie gluposti , ili oslobodise od takvite gluposti ..nema ajr od toa , vidovme dosta site nie ..Економски раст со Косово велиш а? Ќе се трампаме со бубрези?
Мене бубрег - тебе црн дроб и така, у натура.
Јас не сакам никаква унија со Албанци.Ostaj gi tie gluposti , ili oslobodise od takvite gluposti ..nema ajr od toa , vidovme dosta site nie ..
-Bar za MK ke bese super , deka znam ke ima ekonomski rast vo bilo sto .. Drugo e koga ke proizveduvas za 8-9 milioni ziteli i sosema drugo za 2 miliona..
Ova idea e naj-naj , moe mislenje .
Znam deka e samo muabet Od Balkanci ne biva nisto ..
Па не би рекол ако ги видиш Америка со 51 држава и само една граѓанска војна која е решена комплетно.Секаква унија уште во своите почетоци е осудена на пропаст.А па да не правиме муабет кога Балканот е во прашање.
Па ако немаш забележано и УСА е блиску до пропаст,не само економски гледаноПа не би рекол ако ги видиш Америка со 51 држава и само една граѓанска војна која е решена комплетно.