Macedonia>>Europe
Faster Than Light
Па наравно, брате!Ово не долази у предвид.Не дамо Јужу бановину

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па наравно, брате!Ово не долази у предвид.Не дамо Јужу бановину
Никако .... нова југославија е невозможно да се создаде на балканов
Каква држава? Мислам, Бенелукс, ало! Бенелукс е држава?Претпоставувам дека новата држава неодоливо ќе тежнее да се вика Голема Албанија
Да, да... и Шчипоња за прецедник ќе го ставиме... море цар има да биди!И во таа ’’АЛМАКОС+МН’’ кој ќе биде мнозинство ......... секако дека не Македонците ниту пак Црногорците, туку Албанците 70% !
Службен јазик - Шчип ............ главен град - Тирана ! и.т.н.![]()
ејј...?! Што тражи Швицарска у пропала фашистичка унија? не не не, данкеШЕН.со крајна цел забрзување на зачленувањето во Европската унија.
Pa Benelux gi ima svoite granici i gi imalo otkoga postoi , ne gleam sto ima strasno vo ovaja idea , osven ekonomski rast + more ?
Ostaj gi tie gluposti , ili oslobodise od takvite gluposti ..nema ajr od toa , vidovme dosta site nie ..Економски раст со Косово велиш а? Ќе се трампаме со бубрези?
Мене бубрег - тебе црн дроб и така, у натура.
Ostaj gi tie gluposti , ili oslobodise od takvite gluposti ..nema ajr od toa , vidovme dosta site nie ..
-Bar za MK ke bese super , deka znam ke ima ekonomski rast vo bilo sto .. Drugo e koga ke proizveduvas za 8-9 milioni ziteli i sosema drugo za 2 miliona..
Ova idea e naj-naj , moe mislenje .
Znam deka e samo muabetOd Balkanci ne biva nisto ..
![]()
Секаква унија уште во своите почетоци е осудена на пропаст.А па да не правиме муабет кога Балканот е во прашање.
Па не би рекол ако ги видиш Америка со 51 држава и само една граѓанска војна која е решена комплетно.