- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.231
- Поени од реакции
- 4.103
Секако... јас дремев и ги снимавда не ти е другарче некое па го оправдуваш тука
Секако... јас дремев и ги снимавда не ти е другарче некое па го оправдуваш тука
Тука не е секс во прашањекога е секс у прашање не се гледа дали е 10 сабајле или 10 вечер...
ја мислам да би биле малце подзакриени ке паднел и тоа добар секс...Тука не е секс во прашање
Oва обратно е од ДИСКРЕТНО Дискреција е “Никој не знае, никој не виде, никој не слушна“.Разбирам нагони, али барем нека било поскришно место. Не волку дисректно и отворено
Сакав да кажам дискретно да биде. да не биди вака апла.Oва обратно е од ДИСКРЕТНО Дискреција е “Никој не знае, никој не виде, никој не слушна“.
Ако бе, нема галје.Дискрено во парк Сите што искоментираа дека било ОК, се запечени, или имале секс со камењарките под мостот, па се самооправдуваат. Што нормално бе, ја разбирам да е нормалнолапања да ја пипниш за гзот ако веќе толку акнал тестостеронот в глава...Сакав да кажам дискретно да биде. да не биди вака апла.
Моја грешка
нагони брат. си имале можеби. можеби сакаат да имаат и тоа му е фората. Сите си имаат посебен стил онака кои го сакаат. Некои сакаат оралка, некој не сака, итн. Така и ова на отворено можеби сакале а и здивелеАко бе, нема галје.Дискрено во парк Сите што искоментираа дека било ОК, се запечени, или имале секс со камењарките под мостот, па се самооправдуваат. Што нормално бе, ја разбирам да е нормалнолапања да ја пипниш за гзот ако веќе толку акнал тестостеронот в глава...
Што има врска бе, си практикуваат сигурен секс.Абе овие уствари не се дупат, туку се дудлаат ......... преку алишта ...........
Е*ави тоа е*ачите ........ па во парк ли бе, шта не сте га отишљи на подрум !
По едноставно кажано ‘‘сум го бил у подрум јас‘‘.Дискреција е “Никој не знае, никој не виде, никој не слушна“.