O
Мажиште беОдвратно, замисли ја со овој предиграта, 5мин бакнуваш, 10 минути вадиш влакна од уста![]()
Овој пастув не е за бакнување, туку да го јавниш и да го фатиш за гривата, па диво да се јава јава јава низ цела куќа...Одвратно, замисли ја со овој предиграта, 5мин бакнуваш, 10 минути вадиш влакна од уста![]()
Диии Дорчо......Овој пастув не е за бакнување, туку да го јавниш и да го фатиш за гривата, па диво да се јава јава јава низ цела куќа...
Замисли која романтика паѓа коа ќе му речеш “Дииииииииии, целе!!“
А овој со влакната на грбот на сликава привлечен ли ти е? Можеш гзот да му го замислиш шумаДобро бе, има разлика од грижа за себе и за хигиена до депилирање и мазнење на секое влакно насекаде по телото. Ова второво мене лично воопшто не ми е привлечно.![]()
Овој пастув не е за бакнување, туку да го јавниш и да го фатиш за гривата, па диво да се јава јава јава низ цела куќа...
Не, ама тој на сликата е екстрема. Не сакам мазни машки. Сакам да си има влакна, нормална застапеност. Сега не како на сликата, ама не да биде и мазен како бебешко газе.А овој со влакната на грбот на сликава привлечен ли ти е? Можеш гзот да му го замислиш шума![]()
Уште да му кажеш:"Имам СИДА", кое родео човече.Овој пастув не е за бакнување, туку да го јавниш и да го фатиш за гривата, па диво да се јава јава јава низ цела куќа...
Гледаш црно или бело исто како поттикнувачот на дискусијаваДобро бе, има разлика од грижа за себе и за хигиена до депилирање и мазнење на секое влакно насекаде по телото. Ова второво мене лично воопшто не ми е привлечно.![]()
Не гледам црно-бело, едноставно машки шо се мазни во нозе и гради не ми се привлечни, исто ко шо не ми се привлечни мускули и коцки на стомак. Реков после има разлика во оддржување на хигиена и среденост до мазнење и лицкање на цело тело, тоа мене не ми е привлечно, јебига различни вкусови има на светов.Гледаш црно или бело исто како поттикнувачот на дискусијава
Значи сосема е во ред да се издепилираш ако си природно влакнест ко орангутан. Вегите исто има машки што им се ептен дебели и кога ги гледаш во лице само веѓите се гледаат а некои се и споениКај таквите момци депилација на веѓи е далеку од геј, напротив потребна е за да не изгеда ко сељак(секако ќе ги издепилира малце а не тенки па да се инфеминизира) Јас лично депилирам само гради а нозете ги средувам одвреме на време со машинка
![]()
најљубезно ќе ве замолам во иднина, мои фотографии
Другар веѓи чупање и алфа некако не ми иде едно со друго,можеш само да се лажеш дека не е геј по геј од депилација па и на веѓи кај машко нема бе другар кој те лажел дека тоа е машки ?Гледаш црно или бело исто како поттикнувачот на дискусијава
Значи сосема е во ред да се издепилираш ако си природно влакнест ко орангутан. Вегите исто има машки што им се ептен дебели и кога ги гледаш во лице само веѓите се гледаат а некои се и споениКај таквите момци депилација на веѓи е далеку од геј, напротив потребна е за да не изгеда ко сељак(секако ќе ги издепилира малце а не тенки па да се инфеминизира) Јас лично депилирам само гради а нозете ги средувам одвреме на време со машинка
![]()