Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Цццц како може утакмица против Литванците нашите пациенти да пропуштам, сега се прибирам дома у курац глеам сите ги фалите...не знам шо да кажам...едноставно се дигнаа апетитите за Олимпијада сега, а тоа може да биде и малце опасно...;)

Не знам што им збори ама знам дека кошаркариве ги мањачеа оние дадичките што тресеа гзови. :D
Поточно Чековски хахаха затоа беше растресан човекот

честитки за победата, одлично што и втора петорка има квалитет а со поени од клупа се добиваат натпревари кога се игра на големи натпреварувања. Едино што сум крајно разочаран е николовски, не само во напад туку и во одбрана не ме водушеви. Дали не е навикнат на вака јака одбрана која тешко можеш да се избориш за слободна позиција за шут па му треба време не знам, но потребно е да се разигра затоа што малку имаме високи играчи во ротација за да биде од голема корист кога ќе се одмараат другите.

Во Литванија се јави опасна алергија која тешко се лечи алергијата се вика Македонија.

Каква утакмица бе.
Не ми се верува дека ПАК ги тепавме литванците и тоа ПАК на домашен терен. Ќе им набиеме комплекси, башка со шеснаеста петторка им излеговме.
Пеџа, скоро цела утакмица ја изигра на ниво, добиваме одлични играчи во близнаците, дај Боже Соколов пак да почне да игра ко што знае а не да преседи цели квалификации на клупа.
Само едно не ми се свиѓа, слабо одбрана играме, не е тоа нашата игра. Се надевам дека поголемо внимание ќе обрнат и на тоа за време на подготовкиве.
Перо срцката не ја ни гледа утакмицава, пишува пораки да праша за резултатот, ебате капитенот. Ама ај да не кварам расположение

Има голем напредок и кај Чековски, го усовршил манијачењето :icon_lol:

Уш еднаш
302026_10150305954061428_109742986427_8245880_874638847_n.jpg

:icon_lol:

Шта ја то видим :D
Заборавив дека играат сега гледам дека победиле..браво браво (y)

а Литванија со шо состав играа? не гледав а ме интересира...инаку браво за нашите...на овие нема да им текне да ни закажат пријателска пак :D

честитки за победата, одлично што и втора петорка има квалитет а со поени од клупа се добиваат натпревари кога се игра на големи натпреварувања. Едино што сум крајно разочаран е николовски, не само во напад туку и во одбрана не ме водушеви. Дали не е навикнат на вака јака одбрана која тешко можеш да се избориш за слободна позиција за шут па му треба време не знам, но потребно е да се разигра затоа што малку имаме високи играчи во ротација за да биде од голема корист кога ќе се одмараат другите.

Даде 7 поена или 3/5 а во одбрана си играше сосема солидно и имаше доста скокови.Не разбирам што сакате да направи.

Плус многу зависи и каква улога му дава тренерот овдека него му дава да прави блокови и да скока по одбиени.

Русите ќе ги нагостиме во финале во Венецуела ни должат баеги. :D
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 18:12 ---
А да не прајме муабет ако играја Владо, Бо, Перо и Тоше (y)

VS Џејмс, Вејд, Дурант, Роуз, Коби во Лондон :D

Јас сеуште не разбирам како тече турнирот во Венцуела,сега овој коментаторов вика сме можеле да играме со Литванија во полуфинале.

Ако знае некој ај нека напише како иде се.

Е сеа, има и лоша страна победава, а тоа е дека после натпреваров, дефинитивно никој веќе нема да не потцени. А тоа може да биде проблем за нас... :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom