Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па може ова ќе те привлече да станеш?Ич бе не ме тагира... не сум apple корисник.
Глеј, до сеа бев против нештата шо Стив и компанија ги наплаќаа трипати појќе од нормалната вредност само заради јаболкото на нив.Па може ова ќе те привлече да станеш?![]()
Немој да злоупотребуваш нечии цитати за свои долни цели, биди малку оригинален и смисли нешто свое, ете ти го цитатот за која група луѓе е наменет. Ти гзот под кирија би си го дал да си на негово место, али за жал од таа дупка никогаш нема да излезеш.![]()
Не е само за музичарите, а и темава е во мобилни телефони па затоа ќе се објаснам вака му благодарам на Бога или универзумот или како сакаш наречи си го тоа, што не сум на местото од педерот, тоа е страшна работа
А и добро знаеш да работиш на Гугл![]()
.
шојма врска то... можи 500 негови плати да ми дат, па да не се нафатам некој да ми го опаша...Тим Кук е најскапо платениот CEO, а ти копкај си по нивата и уживај![]()
шојма врска то... можи 500 негови плати да ми дат, па да не се нафатам некој да ми го опаша...
Тим Кук е најскапо платениот CEO, а ти копкај си по нивата и уживај![]()
Најверојатно опашувањето е гратис со платата... па од таму и идејата да си клај емот-икони по негов вкус, за поубо да си се разберат со дечкото.Џиш, за опашување ли ја зима таа плата или затоа што е квалитетен и прави добри одлуки за Епл?