Иван Раденов се избрука, пародирајќи ја Калиопи!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Првиот „Македонски идол„ Иван Раденов, кој благодарение на шоуто „Македонски идол“ кое се емитуваше на А1 телевизија стана дел од македонското ѕвездено небо. Toj на својот Youtube канал поставил видео на кое ја исмева овогодишната македонска претставиничка на Евровизија и македонската поп дива Калиопи Букле, за нејзиниот лош англиски говор.
Веројатно однесувањето на Иван Раденов за време на шоуто „Македонски идол“ беше само фасада на вистинскиот Иван Раденов. Тој во склоп на шоуто се однесуваше како професионалец и не се дрзниваше да каже нешто лошо во однос на жирито кое беше составено од Калиопи Букле, Тони Михајловски и Игор Џамбазов, напротив тој се воодушевуваше од нив. Од сите комичари, естрадни уметници, јавни личности, па и обични смртници тој се најде да направи пародија на англискиот говор на Калиопи Букле и да го постави на Youtube.
Видеото веднаш по поставувањето доби плејада лоши критики и беше експресно избришано. Но за несреќа на Раденов, некој го снимил видеото и го поставил на својот Youtube канал.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 00:08 ---
Ме итересира на кој дроги е?

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
не стварно, со кое лице ова го праел? ја колку шо пратев идол калиопи многу му помагаше на сите овие. malagradecido!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
како и секој производ на вакво шоу (за жал, ваљда...), после завршувањето на шоуто снима една песна и се губи од музичката сцена, па ова му е единствената шанса за „реклама“...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
како и секој производ на вакво шоу (за жал, ваљда...), после завршувањето на шоуто снима една песна и се губи од музичката сцена, па ова му е единствената шанса за „реклама“...
Јас дури мислам дека нема снимено песна...:icon_lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
На страна тоа што треба да е благодарен на Калиопи. Не треба да се однесува така вулгарно и да исмејува ѕвезда даааааалеку поголема од него. Всушност тој не ни е... беше на кратко и нели го нема од тогаш. Ми беше фаворит и се израдував кога победи, но сега веќе ми е гаден. Да не се знаело како да се однесува со слава, детиште недоквакано.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ова снимањево со камера како тресеш глупости и ставање на видеото на јутуб е една од најглупавите работи што сум ги видел.Барем нека смислат нешто интересно бе ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Ако не беше Идол цела Македонија немаше ни да знае дека воопшто постои а сега се праве јавна личност. :ROFLMAO:
Господ му дал убав глас а мозок не. :tapp:
Ма не е он крив што победи криви се тинејџерите што гласаа за него и оние двајцата педери. Убаво и го плесна Нино(мислам така му беше името) на сите разлигавени учесници што беа, дечкото беше скромен и мислам дека од него ќе испаднеше добар пејач, но ја немаше подршката од напалените женски и испадна. :( :гомце:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Начинот како е снимано видеото.. Мора да го снимала некоја плавуша! :D
Прво нешто и јас што помислив... И ме потсети на сликава:
Print_screen.JPG

А он-топик:
Што, демек ако бил во шоуто кај што Калиопи била во жири, не смее да ја ремети? И она подлежи на критика, исто како што и тие си го „кркаа“ додека учествуваа во шоуто.

Kajgana Shop

На врв Bottom