Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Обично не практикувам да читам македонски медиуми поврзани со фудбал, меѓутоа оваа вест убаво ме насмеа :icon_lol:

Кројф : Емануелсон требаше да биде повикан

Мислам шала на страна, со оглед на тоа какви играчи беа повикани комотно можеше и Емануелсон да се најде во тимот. Меѓутоа делот од изјавата на Кројф што ме насмеа е дека Урби можел да игра на повеќе позиции :icon_lol:

Панче воџата после веста за Емануелсон изгледа спрема и вест за Бонера што не е повикан за Италијанската репрезентација. :icon_lol:
И затоа Холандија губи оти Емануелсон не игра ;) :pos:

А ти стварно незнаеш кој ја води странава? :)

Нема врска кој ја води, Кројф стварно го изјави тоа, и тоа и у уште едно интервју го прашаа дали ти би повикал некој друг играч рече "Урби без размислување", и Ван Бастен и Гулит пред тоа исто изјавија дека е голема грешка на Ван Марвијк изоставувањето на Емануелсон на, дури Гулит изјави дека порадо би го зел Урби него Афелај...

Пушат некоја чудна трава холанѓаниве, не е до Панче работава ... :ROFLMAO:

Нема врска кој ја води, Кројф стварно го изјави тоа, и тоа и у уште едно интервју го прашаа дали ти би повикал некој друг играч рече "Урби без размислување", и Ван Бастен и Гулит пред тоа исто изјавија дека е голема грешка на Ван Марвијк изоставувањето на Емануелсон на, дури Гулит изјави дека порадо би го зел Урби него Афелај...

Пушат некоја чудна трава холанѓаниве, не е до Панче работава ... :ROFLMAO:
Ама Панче му ја доставува :pos:

Истиот тип го поврза Инзаги со Вардар.
My job here is done.

Значи цитат е тоа :facepalm:, не е ниту шпекулација ниту нешто друго каде што може да се измислува. Башка и погоре Марли пиша дека Кројф стварно го има изјавено тоа.

Melissa-Satta-81.jpg
Melissa-Satta-21.jpg
Melissa-Satta-101.jpg
Melissa-Satta-121.jpg
Melissa-Satta-131.jpg

Да му ебам се у п..ка .... ма нека го шитнат бе клошар

Покрај ваква цура и ја би имал проблем со препоните :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom