LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Значи за тебе Војниците се ненормални ? и накази ? А кажи ми тепачка нормална работа е?
Единствена улога гледам ако земјава претрпува инвазија, па да имаат корист. Освен тоа, не, не гледам корист од тоа, и мислам дека е 'ненормално'.

За тепачката го имам истото мислење - ненормална за разумни суштесва како луѓето.

B

Black Guard

Гостин
Тешко на државава ако има 200 000 геја тоа ќе биде се дезертери.

А Оние што ќе сакаат да ја бранат државата ќе оформиме реинбоу батаљон.:pos:

И сега Шкорпион значи ти не се геј оти не љубиш пенис у гз туку оние другине дикловерс се педери??

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Единствена улога гледам ако земјава претрпува инвазија, па да имаат корист. Освен тоа, не, не гледам корист од тоа, и мислам дека е 'ненормално'.

За тепачката го имам истото мислење - ненормална за разумни суштесва како луѓето.
Брат не сум знаел дека вие гејОВИТЕ :D сте така нереално розови -.-
--- надополнето: 6 март 2012 во 17:17 ---
Мене ич не ми се одвратни не дека се палам онака неутрално, рамна линија. Не ми бидат баш ич емоции нула. Нека си се лапаат у јавност парадички итн. Зошто да смета?
Да се чудиш зошто

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Тешко на државава ако има 200 000 геја тоа ќе биде се дезертери.
Е не, ќе оставам да ме пратат во Средниов Исток, да гинам аз туѓи интереси, колку да оправдам зошто сум војник кога државава е горе доле безбедна оти никој не сака ни да се бафта со неа.

Ти реков, не гледам причина за освен ако не се соочуваме со воена инвазија.

И сега Шкорпион значи ти не се геј оти не љубиш пенис у гз туку оние другине дикловерс се педери??
Јас немам проблем со тоа што сум геј, или терминот, но според твојата теорија - да, се чини не сум еден од нив

Или сум гејчо кој не го прима во гз. Како некој колега од браншава би рекол, "дупи, но нејќе да го дупат, педерски нефер".

Брат не сум знаел дека вие гејОВИТЕ :D сте така нереално розови -.-
Не знам за што зборуваш, јас мразам да имам розово на себе. Остај што си користам такви бои од време на време. Повеќе сакам црно и сино да носам.

Единствено розово нешто кое сакал нејќел на мене е, е мојот анус, за кој би се сложил со тебе, е нереално розов.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Е не, ќе оставам да ме пратат во Средниов Исток, да гинам аз туѓи интереси, колку да оправдам зошто сум војник кога државава е горе доле безбедна оти никој не сака ни да се бафта со неа.

Ти реков, не гледам причина за освен ако не се соочуваме со воена инвазија.

Јас немам проблем со тоа што сум геј, или терминот, но според твојата теорија - да, се чини не сум еден од нив

Или сум гејчо кој не го прима во гз. Како некој колега од браншава би рекол, "дупи, но нејќе да го дупат, педерски нефер".

Не знам за што зборуваш, јас мразам да имам розово на себе. Остај што си користам такви бои од време на време. Повеќе сакам црно и сино да носам.

Единствено розово нешто кое сакал нејќел на мене е, е мојот анус, за кој би се сложил со тебе, е нереално розов.
дууууд не забегувај o_O мислев на размислувањата "За тепачката го имам истото мислење - ненормална за разумни суштесва како луѓето." како мекенка си МИР ВО СВЕТОТ :D :D
шала на страна .... светот каков што е денес неможе да биде без конфликти и тоа значи неможе да нема вооружени конфликти ... тоа е тоа за жал
А за вас геј популацијата што да праам коа сте ми гадни не сум ја крив :/ не дека иам нешто против кажав ја ама тоа е

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
дууууд не забегувај o_O мислев на размислувањата "За тепачката го имам истото мислење - ненормална за разумни суштесва како луѓето." како мекенка си МИР ВО СВЕТОТ :D :D
шала на страна .... светот каков што е денес неможе да биде без конфликти и тоа значи неможе да нема вооружени конфликти ... тоа е тоа за жал
А за вас геј популацијата што да праам коа сте ми гадни не сум ја крив :/ не дека иам нешто против кажав ја ама тоа е
Тоа што е неизбежно, не значи дека ни е во човековата природа.

Љубопитнста е природна карактеристика. Ја имаме од бебиња. Да му свирнеш на некого куршум в глава не е.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Да се чудиш зошто
Да ти кажам ти се чудам. Глеав еден филм нов за Џ.Едгард Хувер од ФБИ Леонардо Ди Каприо се лапаше со еден негов агент најверојатно нешто како дечко му бил. Искрено погадни ми се старци од педери. Не дека има нешто против стари луѓе ама не изгледаат ич убаво. Ама јебига дај боже и ние стари да станеме.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Тоа што е неизбежно, не значи дека ни е во човековата природа.

Љубопитнста е природна карактеристика. Ја имаме од бебиња. Да му свирнеш на некого куршум в глава не е.
Да му свирнеш на некој куршум во глава да , не е природа , но АГРЕСИЈАТА е природна и те како природна и свирнувањето на куршум во глава е манифестација на агресијата ...
и вие гејовите сте создадени од природа најверојатно некој недостаток на нешто како и да е да не навлагам факт е дека постојте факт е дека никој ништо не ви може ја само ти кажувам дека нема потреба од провокација со нешто толку ГЛУПО како "Геј парада" живејте си е*ете си се и не се замарајте со правење геј паради преку кој само може да се докажете колку НЕнормални сте , а не да ја остварите вашата цел односно да се докажтете дека сте "нормални" ... ме разбираш шо ми е поентата ?
--- надополнето: 6 март 2012 во 23:12 ---
Да ти кажам ти се чудам. Глеав еден филм нов за Џ.Едгард Хувер од ФБИ Леонардо Ди Каприо се лапаше со еден негов агент најверојатно нешто како дечко му бил. Искрено погадни ми се старци од педери. Не дека има нешто против стари луѓе ама не изгледаат ич убаво. Ама јебига дај боже и ние стари да станеме.
Мн индивидуално е тоа брат нез шо да полемизираме тука тебе ти се гадни стари луѓе , мене ми се гадни геј луѓе и тоа е тоа енд оф стори

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе ве замолам дискусијата за хомосексуалност да се префрли во соодветната тема, а оваа да остане за што и е намената. Фала.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Да му свирнеш на некој куршум во глава да , не е природа , но АГРЕСИЈАТА е природна и те како природна и свирнувањето на куршум во глава е манифестација на агресијата ...
и вие гејовите сте создадени од природа најверојатно некој недостаток на нешто како и да е да не навлагам факт е дека постојте факт е дека никој ништо не ви може ја само ти кажувам дека нема потреба од провокација со нешто толку ГЛУПО како "Геј парада" живејте си е*ете си се и не се замарајте со правење геј паради преку кој само може да се докажете колку НЕнормални сте , а не да ја остварите вашата цел односно да се докажтете дека сте "нормални" ... ме разбираш шо ми е поентата ?
Искрено ни јас незнам што е поентата со Геј Парада. Они се знаат...ваљда сакаат да се фрцкаат во јавност со розеви танга гаќички. Како и да е ако сакаат парада нека си направат парада немам ништо против. Протестираат секави идиоти, шипци, тутунари, млекари, соросоиди не треба никој да им го ускратува правото и на гејците. Се разбира се додека не кршат излози ама не се такви луѓе они.

B

Black Guard

Гостин
Чудно ама некако повеќе М ажите се активни од лезбејките или трансексуалците.

O

< O >

Гостин
Во многуте работи кој секојдневно ги конзумирате од медиумиве има по некој хомосексуалец дури и на оние на кои најмногу сте им се восхитувале излегле хомосексуалци. David Bowie, Ricky Martin, Andy Warhol, Ellen DeGeneres, Elton John, George Michael, Graham Norton, Neil Patrick Harris, Alexander McQueen, Karl Lagerfeld, листата е долга како и се по активни се подршките од моментално нај популарните музички ѕвезди пр: Rihanna, Lady GaGa, Enrique Iglesias само да набројам неколку, бегање од од нивните продукти е не избежно освен ако не водите современ живот, не велам дека овие се предусловите за современ живот но боже мој сите го гледале видеото Te Amo или скоро сите хитови на Lady GaGa кој се исполнети со хомосексуална содржина, додека Енрике јавно бакна момче со цел да ја подржи неговата публика од тој тип, сите се насмеале на улогата на Neil Patrick во How I Meet Your Mother како Барни, Дејвид е веќе икона заедно со Енди, Рики Мартин си го има направено своето како и големиот филантроп Елен, не познавам некој кој би одбил парче облека или чевли потпишани од Меквин, Шанел, Диор, Луј Витон или Фенди каде креативни директори се токму хомосексуалци но тие сепак одржуваат односи со хетеросексуалниот свет дали ќе го ограничите мозокот и задоволствата поради причина што некој е хомосексуалец повеќе говори за вашиот идеал на пештерата одколку за било што.

B

Black Guard

Гостин
не познавам некој кој би одбил парче облека или чевли потпишани од Меквин, Шанел, Диор, Луј Витон или Фенди каде креативни директори се токму хомосексуалци но тие сепак одржуваат односи со хетеросексуалниот свет дали ќе го ограничите мозокот и задоволствата поради причина што некој е хомосексуалец повеќе говори за вашиот идеал на пештерата одколку за било што.
Јас би одбил.

Само не ради предрасуди туку преферирам турска роба одкај "сестрата" на пазар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom