Дали се тепате?

Не али ако некој ме изнервира накрај јадам ќотек

Како мал, еднаш... дефитнитивно со причина го истепав детето. Тоа требаше да биде доказ за неговите родители дека детето не им е во ред и покрај тоа што многу родители се обидуваа да им укажат. Секако, јас бев кривиот, а тој беше невина жртва. Поради голема доверба и слобода, сега се соочува со затворска казна од, колку што можев да разберам, 3 години. :pipi:

ко помал да, 7-8 одделение, со едниот си разменивме бо некоја тупаница, а со другиот сум го рушил во два потези, еднаш за малку ќе го јадев од едно бате, ме собори на земја и ме шутна јако по грбот, одма станав и му окарав и не разделија ;)

Секако ако има потреба за такво нешто,поготово во алкохолизирана состојба,тука не надвладува здравиот разум и се дешава.

Демонстрација на македонска тепачка.

Обично кога сме друштво 4-5 јас ќе најдам некој помал ќе му влепам шлаканица и кога ќе ми ги викне браќата поголеми јас сум веќе избеган а моите другари се тепаат со нив. Лудило е брат...

Porano trenirav "selskoto-dzicu" a u ekstremni slucaevi se sluzev so tehnikata skok-puk 2 pati levo kamen u glaa ili eventualno " dim da me nema-do"...
Suma sumarum: nosot krsen 3 pati, dvete arkadi vezeni .....
Ama toa bea vreminja....sega??? Jok be brat...edino so treniram e diganje krigli i eventualno nekoj dolgi tenki stiklosani nodzinja;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom