Како мал, еднаш... дефитнитивно со причина го истепав детето. Тоа требаше да биде доказ за неговите родители дека детето не им е во ред и покрај тоа што многу родители се обидуваа да им укажат. Секако, јас бев кривиот, а тој беше невина жртва. Поради голема доверба и слобода, сега се соочува со затворска казна од, колку што можев да разберам, 3 години.
ко помал да, 7-8 одделение, со едниот си разменивме бо некоја тупаница, а со другиот сум го рушил во два потези, еднаш за малку ќе го јадев од едно бате, ме собори на земја и ме шутна јако по грбот, одма станав и му окарав и не разделија
Обично кога сме друштво 4-5 јас ќе најдам некој помал ќе му влепам шлаканица и кога ќе ми ги викне браќата поголеми јас сум веќе избеган а моите другари се тепаат со нив. Лудило е брат...
Porano trenirav "selskoto-dzicu" a u ekstremni slucaevi se sluzev so tehnikata skok-puk 2 pati levo kamen u glaa ili eventualno " dim da me nema-do"...
Suma sumarum: nosot krsen 3 pati, dvete arkadi vezeni .....
Ama toa bea vreminja....sega??? Jok be brat...edino so treniram e diganje krigli i eventualno nekoj dolgi tenki stiklosani nodzinja
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.