EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Едно само не ми е јасно пример,ако имам играч шо игра на 8ми и друг на 10ти.
У прв состав го ставам оној на 8ми,а ако не сум задоволен од неговиот скор да го ставам на 9ти оној кој игра на 10ти натпревар.Мислам дека беа измени во тек на коло.Дали може така? Некој поупатен.
Состав:
Буфон,Линдегард,Келини,Пишчек,Мартин Олсон,Пике,Кошчиелни,Озил,Росицки,Стротман,Кабаје,Ериксен, Јелавич,Левандовски,Клосе
Да. У право си.
Тој што ќе го стаиш втор, неговите поени ќе ти се рачунаат. Сеа моеш да се заебеш, на пример, тој вториот да напраи помалку поени од првиов и готово, прошла бака са колачима, поените од вториот ти се рачунаат, а не од првиов.
Само што, на овој начин не смееш да вадиш играч што ти е искључен.
Еве ти и директно цитат, од правилата:
Manager substitutions

After all matches on a single day have finished and before the next matches start, you can:
  1. Replace any player who wasn't sent off, with one from your bench whose team is yet to play.
  2. Change your captain if he wasn't sent off, with a player from your squad whose team is yet to play.
Players who are substituted out will score 0 points, the captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.--- надополнето: 31 мај 2012 во 21:52 ---
Не, ќе ти се рачунаат поените од тој што играл првиот ден, од резерва се рачунаат поени само ако некој од прв тим не ти изигра ни минута колото!
Ова ти што го збориш е аутоматско мењање, кое (ако го ставиш на On) ќе се деси како што викаш.

Иначе, за сфаќање на правилата околу измени, многу е битно да диференцирате transfer од substitution и да не ги мешате.

9663_2872108982055_423474643_n.jpg

decki aj vi se molam objasnete znaci se regisrtrirav napraviv tim ama nemozam ona kaj so treba vo liga da vlezam nesto ne vleguva klikam ama dzabe

И тимот на Раста Вориорс кој се стреми на освојување на двете Хед ту Хед Кајгана лиги и на едната кајгана класик лига:

Чех​
М Олсон - Мексес - Ешли Кол​
Озил - Снајдер - Пирло - Марко Ројс​
К.Роналдо - Ибрахиовиќ - Касано​

рез: Линдегард, Гебре Селасие, Стриниќ и Полански!

Можни се мали измени до почетокот :)
u3k39.png

И тимот на Раста Вориорс кој се стреми на освојување на двете Хед ту Хед Кајгана лиги и на едната кајгана класик лига:

Чех​
Озил - Снајдер - Пирло - Марко Ројс​

а?? :)

Мојот тим е:

Лорис

Писчек, Бадштубер, Киелини

Мата, Пирло, Озил, Модрич

Робен, Ибрахимович, Јелавич

Клупа: Исаксон, Пападопулос, Хави Мартинез, Кадлец.
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 02:20 ---

Чех​
Озил - Снајдер - Пирло - Марко Ројс

Мислам дека Ројс нема да биде првотимец така да можеш да го замениш ;)

Десен бек на Чесите мислам, татко од Африка мајка чехиња, а го сметаат за голем талент, и дека ќе експлодирал на европсково, а е многу офанзивен, така да очекувам поени од него, плус евтин !!

убаво гледаш . националност - Чех ( Are u fokin kiddin me?)
од мешан брак , ѓупче , игра бек за чесите.
Ајдее хахаха, мислев се заебаваш зошто пред некое време најдобриот атлетичар на 10.000 м беше еден типац што се викаше Хајле Гебреселасие :)

Кој ќе игра попрво шпиц во Германија? Гомез или Клосе?

Кој ќе игра попрво шпиц во Германија? Гомез или Клосе?

Не се знае, Лев е малку непредвидлив, но мое мислење е дека Гомез ќе биде стартер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom