Nisto licno , bez navreda toa onaka mi izleta ...zena , sekogas jazikot pobrz od umot605,,,,,,,,,ke mu dojde ko meshana skara,,,,,meshana vokna salata ,,de
,,,,,,
,,,e sega gata,,, ,,,na vremeto vikavme ,,,mama na tato ne dava bespari,,,,,,,,,a toa na moja smetka,,,,,,
,,,ako ako kjero,,,
///pa i vo pravo si,,,,
////
![]()
600 абе какви се тие травки во него марихуана да не ставаш610 Еве нешто од мене да се освежите малку
![]()
630 Од Амстердам можда е дечкото600 абе какви се тие травки во него марихуана да не ставаш![]()
600 па нека се изјасни на време немој на крај да ни побара пари за билкиве630 Од Амстердам можда е дечкото![]()
640 Повели625,,,,,,,,
,,, a ima pesna ,,za komshivki ,,,kako se oskaat,,,,,,
,,,,i akson ,,,daj be brat ,,,stavaj poeke chashi,,ova ko za tebe da si ja donel ,,, vidi ja skarata na inzagi,,,ima ,,,za pola forum,,,,![]()
610 Убаво викаат старите пазете да не ви стават дрога во сокот во диско600 абе какви се тие травки во него марихуана да не ставаш![]()
615 Кој тоа?600го снема дечково
![]()
абе ти каква циција си место на сите по неколку травки ти тука цевки ни даваш ....цццццц640 Повели
![]()
zatoa sokce nikako610 Убаво викаат старите пазете да не ви стават дрога во сокот во диско![]()
Ke pusti srce i tojабе ти каква циција си место на сите по неколку травки ти тука цевки ни даваш ....цццццц
Овој од Оxрид е гарантабе ти каква циција си место на сите по неколку травки ти тука цевки ни даваш ....цццццц