Смешни твитер статуси

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
М

Мартин`

Гостин
Бидејки гледам во последно време ги има многу, постирајте ги тука најинтересните/најсмешните :D

Slobodan Milošević@sloba_milosevic
Kad čovek gleda ovo glasanje na Evroviziji, shvati da bi najbolje bilo da se Jugoslavija raspala na bar dvadeset država.

Ako pobedi pa moramo da organizujemo Evroviziju, Joksimović će učiniti nemoguće - više će unazaditi ekonomiju od Dinkića.

Videli smo da je Azerbejdžan zemlja bogata sijalicama...

"Palma i Vuk tražili od Tadića da prihvati premijersko mesto." Eto, sad ga i biljke i životinje mole…

Pokojna Mileva@PokojnaMileva
SMS od SLobe: "Kako može Albanija da glasa za Makedoniju, a mi ne možemo za sebe?" Ne odgovaram.

Последнава не ми одговара а ни на вас, сепак хуморот е битен :pos:

Продолжете со интересни статуси ..

Германија ќе имаше шанса да организира #евровизија в година, ако победеа јужниве соседи.

Да не беше #евровизија немаше да знам која земја со која се граничи. Си гледаш евровизија си учиш географија. Priceless.

Порака за тие од дијаспора: Ако гласате за Калиопи вечерва, ќе ви кажеме кај се парите од знамето.#евровизија"

Најбоље беше кога топ хаштаг беше #невестата :pos:

Nakon nastupa grupe iz Norveške, u Evropi skočila Brejvikova popularnost.
Bilo bi zanimljivo da na početku pesme ove babuške izlaze jedna iz druge.
Već sam pet puta pitao Franju kada će nastupati Hrvatska, mislim da će do kraja večeri poludeti...
:pos: :pos: :pos:
--- надополнето: 27 мај 2012 во 01:40 ---
Ovo je mali korak za Željka ali veliki za Coldplay.

неможам веќе да го читам , ѕвер е :pos:
--- надополнето: 27 мај 2012 во 01:46 ---
Evo nešto i za Kiru Gligorova, na nju je odavno bacio oko...

Expand

--- надополнето: 27 мај 2012 во 01:46 ---
Moji komentari su objektivni jer sagledavam stvari sa distance. Od dva metra.

Već sam pet puta pitao Franju kada će nastupati Hrvatska, mislim da će do kraja večeri poludeti...
:pos: :pos: :pos:
Човекот е неверојатен, секоја чест, солзи ми потекоа од смеење :pos:
--- надополнето: 27 мај 2012 во 02:10 ---
Хип Хопер@HipHop_MKD
Да живееше во денешно време Болен Дојчин и да се лечеше преку државното здраство ќе имаше среќа ако беше само "болен"...

Ranko Metod Srbak@Srbak
Дека постои #задгробенЖивот покажува и фактот што на секои следни избори имаме се повеќе мртви гласачи.

:pos: се превртев од стол од Слобо, ЦАР Е! :pos:

Слобо е најголем цар :pos::pos::pos:

Volim Evroviziju. Lepo je s vremena na vreme podsetiti se da i drugi narodi imaju čega da se stide.

Josip Broz@JosipBTito
Željko Joksimović mi zvuči baš svjetski, kad slušam njega kao da slušam Coldplay recimo..

Josip Broz@JosipBTito
"Nikolić zaplakao dok je podnosio ostavku na mesto predsednika SNS". A ostatak nacije će plakati naredne 4 godine...

Josip Broz@JosipBTito
Obavezna lektira za igrače Bayerna od večeras je roman Abramović...

"Kinezi izvršili teleportaciju na daljinu od 100 kilometara." Eto, to znaju, a ne znaju da naprave toster koji će da radi.

Srđan Đoković: "Napravili smo Novaka". Šta je sledeće, Novak je od drveta i raste mu nos kad laže?

Josip Broz@JosipBTito
Ako nakon večerašnjeg predsjedničkog tv duela niste poželjeli da vam se vratim onda nikad nećete...

Josip Broz@JosipBTito
Sad mi je jasno zašto je crkva protiv kondoma i zašto smatra da su nepotrebni. Zato što dječaci ne mogu zatrudniti...

Josip Broz@JosipBTito
"Vatikan prihvatio 660.000 dolara kako bi mafijaškog šefa pokopao uz pape i kardinale". Kol'ki para tol'ko kvadrata u raju, Vatikan Inc...

Na B92 večeras gostuje Dragana Mirković, pa eto pravog trenutka da odete na kolonoskopiju ili vađenje umnjaka.

"Ceca zaplakala kada su joj skidali zatvorsku narukvicu." Takve su žene, teško se odvajaju od nakita...

"Hm, nekako je drugačija nego na filmu" - Severinin ginekolog za vreme prvog pregleda.

Severina je znala da je vreme da se porodi kada je čula glasić: "Mama, da li mogu da izađem, treba da krenem u školu?"

Koliko vidim, jedina sporija stvar od ulaska Srbije u Evropsku uniju je Severinin porođaj.

Karla Del Ponte: "Najviše žalim zbog smrti Miloševića." Da, i mene je to prilično pogodilo...

"Vuk Jeremić kandidat za predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija." Pametno, hoćemo da ih upropastimo iznutra.

"Nakon odluke o početku pregovora sa Evropskom unijom, Crna Gora pod lupom Brisela." Da, sad je treba pronaći...

"Matematički genije planira da ode iz Srbije." Eto, i matematički genije je shvatio...

Vojniku koji je ubio Gadafija uručen poklon CD Zdravka Čolića.

Ja seckam konfete, Franjo duva balone a Alija kači zastavice. Izgleda da nam stiže Gadafi.

....

Не сериозно? Зборот што го барате се твитови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom