Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
The last song... ама сум се исплачал на филмот, рекордно :D

Филмовите на Гилијам ми правеле да ми бидат насолзени очите при нивно гледање. Се до Tideland. Поправо доколку некој ме прашаше кој ти е омилен филм од Гилијам исто како да ми кажал да си ги рангирам членовите од фамилијата кој е подобар а кој е лош. Не беше можно. Се додека не го сними Tideland.
Инаку Brazil особено ми е филм низ кој додека го гледам сум во солзи само затоа што ми е гледан и знам што ке се случи. Фантастично прекрасен депресивен филм.

многу нормално на Braveheart кога го предаваат Волис :( незнам зошто ама секогаш ми доаѓа да заплачам на таа сцена

MV5BMTAxMDA2MjM4NDReQTJeQWpwZ15BbWU3MDE0NTgxMTM@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

солзА?!?!?!?
4 пакети палома потрошив :(

Braveheart моментот пред да му ја сечат главата коа вика freedom е многу јак момент, доволно да тврд човек како мене се изнаплаче
Исто и Јас сум Сем со Шон Пен е премногу чувствителен филм кој не ме остави рамнодушен иако го гледав пред повеќе години

A Moment to Remember
Значи не насолзување или не знам што, сериозно плачење и тоа три пати за 5-6 дена, еднаш кога го гледав, па кога го преведував, и кога го проверував преводот. Слободно можам да кажам најдобар филм што сум го гледал во жанр чиста романса. Инаку director’s cut верзијата.

И нормално затоа што имам куче, Хачико.

:place: Hotel Rwanda - не сум сентиментален и пристрасен ама филмот допре до мене

hotel-rwanda-movie.jpg

На 50/50 некаде пред крајот кога дечкото треба да оди на операција.

Искрено, не се сеќавам кога последен пат сум плачел, а не па за филм.

Ама пред извесно време го гледам филмот Running Scared, не знам што ми стана на крај на филмот на таа тажната сцена со детето кога плаче, плачев и јас како мало бебе :P :D :cool: :pos:

На крајот на Шиндлеровата листа, кога преживеаните ставаат по еден камен на гробот на Оскар. Немам душа пак да го гледам тој филм. Една од најболните теми ми е холокаустот и кога и да ми заправи човек муабет за тоа, грутка ми доаѓа во грло.

Први два што ми текнуваат и конкретните сцени...

I order you not to go! :( - Damn, како мал ретко издржував на оваа сцена али и сега ми се наводенуваат очите :)

vlcsnap-2012-02-25-13h12m24s213-590x251.jpg

Од La Vita E Bella е вторава сцена...

lavitaebella3.jpg

Na '' SENNA'' filmot sum se iznaplakal ko malo bebence , koj prati F1 ke me razbere.:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom