Евровизија 2012

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Aj be dosta so Kaliopi, Loreen <333

Kaliopi ne e ubava!!
I plus ne se mrdna od mesto, mozese da izvadi mikrofonot od stalak, da se proseta malce...
I plus stara e! A pesnata...meh, standard. Nemase konkurencija jaka, pa zatoa vlegovme :)

Naredna godina jas ke se prijavam na domasen izbor :D
Seriozno se zamisliv sega otkako rekovte deka samo uste Lozano ostanal od dobrite peaci :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чекај, од кај тоа дека 22. ќе сме во Сабота?
Денес пишуваше дека ќе сме 7.
Калиопи извлече ливче и на него пишуваше 22 :) Секој претставник си влечеше ливче.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Фала, ваљда рандом биле нафрлани преаска.

M

Moon Child

Гостин
Утре пачаврине ќе направат прилог за коментарите што им ги оставаме на ФБ страната. Слушајте и памтете ми го зборот.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Нека лобира Груевски кај Турците :icon_mrgr: они се во ептен добри односи со Азербеџан.. додуше за нивни си ги рачунаат Турците :D

2.30 е моментот ..
Пее растура.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Сега го слушав пак внимателно настапов. Тоа дека песнава е досега најдобра што сме ја пратиле на Евровизија, нема што да се зборува. Меѓутоа, како ја исполни Калиопи, останав без зборови. Подобро и од студиската верзија. На почетокот, со дури беше со пијаното, пееше некако како оперска пејачка, нежен, мил глас, после ко почнааа гитарите на вокалот му даде малку рокерска жичка, и песнава звучеше уште помоќно. АЛАЛ ДА И Е. Што и да направи во финале не е битно, покажа дека е врвна пејачка. :cuc:

R

Rigel Kent

Гостин

Kaliopi ne e ubava!!
I plus ne se mrdna od mesto, mozese da izvadi mikrofonot od stalak, da se proseta malce...
I plus stara e! A pesnata...meh, standard. Nemase konkurencija jaka, pa zatoa vlegovme :)

Seriozno se zamisliv sega otkako rekovte deka samo uste Lozano ostanal od dobrite peaci :icon_lol:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако. :icon_lol:

П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако. :icon_lol:

П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В :D
Гледајќи ги соседиве, незнам дали само ние пуштаме ѕвезди :) Грција ги имаше Сакис и Елена, Србија се потроши, Босна, Хрватска, Словенија и остала багра. Остај ги ти Англичаните што пуштаат кој им стаса при рака, да зависеа од влегување ќе се потрудеа и они, вака баш им е гајле.
Бекстејџ ја исплука Калиопи кога ја избрааа. Оној Александар Блажевски мислам се викаше трубеше зошто она да не претставува, цела хајка имаше од Бекстејџ за неа.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 00:28 ---
Ko mali deca se raduvate site :icon_lol: :D
Big deal, sme vlegle u finale xD

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891

Kaliopi ne e ubava!!

Коку годинки имас?

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.
Ако добро го разбрав брат ми, тапанарот и басистот се од Некст Тајм. Гитаристот неам поим кој е...ниту тие на виолончело и виолина.

F

FuckYouAll

Гостин
Me изненади Каљопа :D Мислев дека ќе има блед и незабележителен настап како предходните наши преставници ама оваа растури, годините и искуството си го праат своето.

И ај нека победит за овие шупелкиве од "Владата на Лепублика Македонија" да направат една сала, уба, голема. :icon_lol:(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom