Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Aj be dosta so Kaliopi, Loreen <333

Kaliopi ne e ubava!!
I plus ne se mrdna od mesto, mozese da izvadi mikrofonot od stalak, da se proseta malce...
I plus stara e! A pesnata...meh, standard. Nemase konkurencija jaka, pa zatoa vlegovme :)

Naredna godina jas ke se prijavam na domasen izbor :D
Seriozno se zamisliv sega otkako rekovte deka samo uste Lozano ostanal od dobrite peaci :icon_lol:

Чекај, од кај тоа дека 22. ќе сме во Сабота?
Денес пишуваше дека ќе сме 7.

Калиопи извлече ливче и на него пишуваше 22 :) Секој претставник си влечеше ливче.

Фала, ваљда рандом биле нафрлани преаска.

Утре пачаврине ќе направат прилог за коментарите што им ги оставаме на ФБ страната. Слушајте и памтете ми го зборот.

Нека лобира Груевски кај Турците :icon_mrgr: они се во ептен добри односи со Азербеџан.. додуше за нивни си ги рачунаат Турците :D

2.30 е моментот ..

Пее растура.

Сега го слушав пак внимателно настапов. Тоа дека песнава е досега најдобра што сме ја пратиле на Евровизија, нема што да се зборува. Меѓутоа, како ја исполни Калиопи, останав без зборови. Подобро и од студиската верзија. На почетокот, со дури беше со пијаното, пееше некако како оперска пејачка, нежен, мил глас, после ко почнааа гитарите на вокалот му даде малку рокерска жичка, и песнава звучеше уште помоќно. АЛАЛ ДА И Е. Што и да направи во финале не е битно, покажа дека е врвна пејачка. :cuc:

Kaliopi ne e ubava!!
I plus ne se mrdna od mesto, mozese da izvadi mikrofonot od stalak, da se proseta malce...
I plus stara e! A pesnata...meh, standard. Nemase konkurencija jaka, pa zatoa vlegovme :)

Seriozno se zamisliv sega otkako rekovte deka samo uste Lozano ostanal od dobrite peaci :icon_lol:

:facepalm::facepalm::facepalm:

Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако. :icon_lol:

П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В :D

Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.

Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако. :icon_lol:

П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В :D
Гледајќи ги соседиве, незнам дали само ние пуштаме ѕвезди :) Грција ги имаше Сакис и Елена, Србија се потроши, Босна, Хрватска, Словенија и остала багра. Остај ги ти Англичаните што пуштаат кој им стаса при рака, да зависеа од влегување ќе се потрудеа и они, вака баш им е гајле.
Бекстејџ ја исплука Калиопи кога ја избрааа. Оној Александар Блажевски мислам се викаше трубеше зошто она да не претставува, цела хајка имаше од Бекстејџ за неа.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 00:28 ---
Ko mali deca se raduvate site :icon_lol: :D
Big deal, sme vlegle u finale xD

Kaliopi ne e ubava!!

Коку годинки имас?

giant-chupa-chup.jpg

Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.
Ако добро го разбрав брат ми, тапанарот и басистот се од Некст Тајм. Гитаристот неам поим кој е...ниту тие на виолончело и виолина.

Me изненади Каљопа :D Мислев дека ќе има блед и незабележителен настап како предходните наши преставници ама оваа растури, годините и искуството си го праат своето.

И ај нека победит за овие шупелкиве од "Владата на Лепублика Македонија" да направат една сала, уба, голема. :icon_lol:(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom