прегорен шеќер со млеко помагаДајте лек Грлово ме болит ме искина не можам да голтам

или па мед,ракија и црн пипер на крпа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прегорен шеќер со млеко помагаДајте лек Грлово ме болит ме искина не можам да голтам
За што конкретно ти треба?Ај да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Па имам кај градите некој чудни бубуљици, не се обични, незнам што е тоа, сакам да одам на некој добар, да ми каже што треба да правам.За што конкретно ти треба?
Па имам кај градите некој чудни бубуљици, не се обични, незнам што е тоа, сакам да одам на некој добар, да ми каже што треба да правам.
Dr. Svetlana...Ај да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Ако сакаш приватно, оди кај Др. Самоникова.Па имам кај градите некој чудни бубуљици, не се обични, незнам што е тоа, сакам да одам на некој добар, да ми каже што треба да правам.
Ај да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Д-р Марга Балабанова во државнаАј да ми кажете кој е најдобар кожен лекар во Скопје?
Ќе одам лајк а бос, ај кажи ми како се закажува за преглед, од поодамна не сум бил кај згодна докторкаУ Воена болница ќе идеш или Промедика ако сакаш приватно една многу убава и ептен стручна кожна докторица, е сеа ако ми текне ќе ти кажам и име, ама фул е секад у воена ти препорачувам да си одиш приватно лајк а бос![]()