S
Shaman
Гостин
грдо е тоа што не е заградена, иначе ок е![]()
па како биде заградена, кажи ми како ќе се замиваме меѓу ноги летоска кога ќе се испотиме?
немојте бе вака... заградена....катастрофа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
грдо е тоа што не е заградена, иначе ок е![]()
Ако не таму во шахотА и брз развиток на теконвиот настанот меѓу цурата и дечкото и негубење не емотивните чуства би придонела многу таа гаража доколку би била отворена![]()
Ако не таму во шахот
И ова кај Липа планираниот кружен тек ќе бил шарен ко фонтанатаВо секој случај поедноставно, поефтино и подобро на изглед од пола споменици во СК2014.Овие работи, паркот кај могилата, катните/подземните гаражи и некои поситни работи добро ги изработи Маријан.И горе булеварот кај Точила конечно некој се сети за зеленило, изгледаше ко нива порано островот.Уште влезот од Битола едно осветлување и ок е
Прегледај го приврзокот 43729
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не таму во шахот
И ова кај Липа планираниот кружен тек ќе бил шарен ко фонтанатаВо секој случај поедноставно, поефтино и подобро на изглед од пола споменици во СК2014.Овие работи, паркот кај могилата, катните/подземните гаражи и некои поситни работи добро ги изработи Маријан.И горе булеварот кај Точила конечно некој се сети за зеленило, изгледаше ко нива порано островот.Уште влезот од Битола едно осветлување и ок е
Прегледај го приврзокот 43729
![]()
![]()
![]()
![]()
а ова до кога треба да биди готово?
а ова до кога треба да биди готово?
Барем ние за некое арно прајме. Скопјаниве се на едно место избапкаа и ќе ми града барок стилој. Кога сме имале ние барок стил? Наместо да се градат модерни фасади некои јаки згради, тие мене барок . лол
--- надополнето: 23 мај 2012 во 01:17 ---
До пиво фест би требало. Ако не споменико, барем кружниот.
Нема потреба чоек, интересен е прилепскиот дијалект чоек.Јебига го најдов ,не е мое
Ме мрзеше да го цензурирам![]()
ЗнамНема потреба чоек, интересен е прилепскиот дијалект чоек.
Според calculator-от на скопјани, вреди 2.000.000 евра, а во наша 155.000 евра.Датумот на веста беше 10 Април, а планирано време за работите 2 месеци.Не знам кога беше точно Пивофест, сигурно планот им е да завршат пред Пивофест-от.
Инаку, целиот проект е вреден 9,5 милиони денари, односно околу 155.000 евра.
Барем ние за некое арно прајме. Скопјаниве се на едно место избапкаа и ќе ми града барок стилој. Кога сме имале ние барок стил? Наместо да се градат модерни фасади некои јаки згради, тие мене барок . лол
--- надополнето: 23 мај 2012 во 01:17 ---
До пиво фест би требало. Ако не споменико, барем кружниот.
Датумот на веста беше 10 Април, а планирано време за работите 2 месеци.Не знам кога беше точно Пивофест, сигурно планот им е да завршат пред Пивофест-от.
Инаку, целиот проект е вреден 9,5 милиони денари, односно околу 155.000 евра.
Метросексуална ево мода е мме
убава е
Ќе го среда, не се будали да го оста така. Сигурно сака и со споменик нов да не види светот. За друг пат без проблеми да дојдат и да не фалатНека го средат барем до пиво фест, оти и сега одвај се поминува таму. Зафчера че ме изгазеа, глупаци.