ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ejjj ретарда, од тиква зеде да го крши.

Еве сеа иде снимката на СК+, баш убаво го сочекав моментот кога се деси поенот на 5-5 и 30-30. Кога се пренови поенот Новак го истера топчето далеку во аут и ги употреби следните зборови: „Ма носи се у курац бре матер ти јебем “, а ова го потврди и коментаторот. Не дека нешто провоцирам само кажувам бидејќи прееска на темана за мастерсот во Рим некој кажа дека вооптшо не го пцуел судијата.

Еве сеа иде снимката на СК+, баш убаво го сочекав моментот кога се деси поенот на 5-5 и 30-30. Кога се пренови поенот Новак го истера топчето далеку во аут и ги употреби следните зборови: „Ма носи се у курац бре матер ти јебем “, а ова го потврди и коментаторот. Не дека нешто провоцирам само кажувам бидејќи прееска на темана за мастерсот во Рим некој кажа дека вооптшо не го пцуел судијата.

Па не мора да значи дека го пцуел судијата, може си запцул онака од нервоза.:icon_lol:

Па не мора да значи дека го пцуел судијата, може си запцул онака од нервоза.:icon_lol:
Не не, се виде убаво накај него глеаше и му рече така. Онака ептен убаво се виде, затоа и пишував прееска дека не доликува на првиот на ранг листата тоа да го прави, али тоа е, не му е прв испад ова, лани на Индиан Велс или Мајами исто опцу еден од публика кој на сред поен извика Vamos Rafa и после тоа Новак го загуби поенот.

Не не, се виде убаво накај него глеаше и му рече така. Онака ептен убаво се виде, затоа и пишував прееска дека не доликува на првиот на ранг листата тоа да го прави, али тоа е, не му е прв испад ова, лани на Индиан Велс или Мајами исто опцу еден од публика кој на сред поен извика Vamos Rafa и после тоа Новак го загуби поенот.
Неееее, тогаш опцу свој навивач.
Тој навивачот мислејќи дека Џокович вејќе го добил поенот извика ТАКО ЈЕЕЕ, а Надал сепак успеа да го стаса тоа, и после кога изгуби поенот Новак Викаше Па Шта тако је јебем ти матер у пичку ти јебем.

Могуче е, можда сум се збунил али како и да е знам имаше пцуење на некој навивач, у тоа сум сигурен. :)

Момент е тоа ,каде што Новак не се воздржа. Битен поен беше не викам не, али човек е и он, после низ глава којзне што му се врти, можеше во друга насока да отиде првиот сет, но тоа e . Му тргна со рекетиве нешто почесто , Монако па Рафа (y) (да не почне само да го копира Јужни:pos:,тогаш ќе биде лошо ) , а зошто го нема уште за Hot shot видео уште , треба лобот да биде според мене :)

http://www.atpworldtour.com/News/Te...and-Garros-Soderling-Not-Ready-To-Return.aspx
Конечно една добра вест за Робин Содерлинг, очекуваат принова со неговата жена. Исто така Робин потврди дека го пропушта Ролан Гарос. Јас искрено му посакувам што побрзо да се врати на терените.

На денешно објавената ранг листа има промена на второто и третото место, Рафа повторно се враќа на второто што е многу битно за Ролан Гарос.

Еве ги топ 30 за оваа недела :
rang lista.jpg
Што се однесува до Македонците, само тројца ги има за оваа недела, и не баш на сјајни позиции....
rang lista mkd.jpg

Денес му е роденден на Новак Џокович, полни 25 години. Нека му е среќен роденденот и уште долго време да игра тенис.

Го гледаше ли некој денес мечот Бердих-Родик, комедии Родик не се движи, оди по терен, не знам зошшто воопшто се бламира човекот. Што сакаше правеше Бердих со него.

Го гледаше ли некој денес мечот Бердих-Родик, комедии Родик не се движи, оди по терен, не знам зошшто воопшто се бламира човекот. Што сакаше правеше Бердих со него.
Исто беше и на дуелот Степанек против Блејк... првиот сет му го зема за 19 минути ми се чини.
Незнам што чекаат, што не си се повлечат од тенисот, или се надеваат дека ќе ја вратат формата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom