Цитро те молам без дискусии дали некој си ја работи работата.Што е он комичар или пратеник
Која е разликата од комичар и пратеник?Што е он комичар или пратеник
Aj заеби безвезна дискусија..очигледно не ти смета што и твои пари одат за циркузанти.Која е разликата од комичар и пратеник?
Политичарите кои си ја знаат работата може да се избројат на ЕДНА рака се друго и овие на власт и овие во опозиција единствената професија која би им лежела би била затвореник на тешка робија.Aj заеби безвезна дискусија..очигледно не ти смета што и твои пари одат за циркузанти.
Парите одат и онака за циркузанти кои се во огромен број во државата, ама никој од нив не успеал да ме насмее како Амди.Aj заеби безвезна дискусија..очигледно не ти смета што и твои пари одат за циркузанти.
А кој клошаров што се сликал со Амди? Како може со вој да се слика?!Ваљда е комичар, многу е смешен:
Не заебај, Амди е селебритиА кој клошаров што се сликал со Амди? Како може со вој да се слика?!
Ja сум клошарот.А кој клошаров што се сликал со Амди? Како може со вој да се слика?!
Жал ми е, ги повлекувам зборовите.Ja сум клошарот.
Знам дека не ти е жал.. и што ако сум се сликал,биг дик,пијан.. него друго беше муабетот,на некој му е смешно што се глупира амди..мене не ми е ич.Жал ми е, ги повлекувам зборовите.
Утре ден пијан ќе се сликаш и со Бранко па после шо прајме?Знам дека не ти е жал.. и што ако сум се сликал,биг дик,пијан.. него друго беше муабетот,на некој му е смешно што се глупира амди..мене не ми е ич.
Не си измешал.Да ве прашам: Дали пред години се вртеше една снимка на која Амди Бајрам или некој со него, поеја едно магаре со кока- кола? Се ми се чини дека имаше една ваква епизода, пред да се истакне црнецов-муслиман со процентите, и пред 2 епизода со кока-колата. Или сум „измешал“ нешто?