Амди Бајрам: Јас сум црнец муслиман

• Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Црнецот Дрогба се прекрсти...извини Амди ама иако сте црнци двајцата не сте иста вера...! - Рубенс Муратовски

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Aj заеби безвезна дискусија..очигледно не ти смета што и твои пари одат за циркузанти.
Политичарите кои си ја знаат работата може да се избројат на ЕДНА рака се друго и овие на власт и овие во опозиција единствената професија која би им лежела би била затвореник на тешка робија.

Во секој случај баш би сакал да слушнам од тебе еден политичар си ја работи работата?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.902
Поени од реакции
8.479
Aj заеби безвезна дискусија..очигледно не ти смета што и твои пари одат за циркузанти.
Парите одат и онака за циркузанти кои се во огромен број во државата, ама никој од нив не успеал да ме насмее како Амди.
Амди барем доаѓа на работа во собрание и не забавува! Што правиме со другите копуци во собранието кои ги земаат парите и не доаѓаат на работа?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Жал ми е, ги повлекувам зборовите.
Знам дека не ти е жал.. и што ако сум се сликал,биг дик,пијан.. него друго беше муабетот,на некој му е смешно што се глупира амди..мене не ми е ич.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Да ве прашам:icon_lol:: Дали пред години се вртеше една снимка на која Амди Бајрам или некој со него, поеја едно магаре со кока- кола? Се ми се чини дека имаше една ваква епизода, пред да се истакне црнецов-муслиман со процентите, и пред 2 епизода со кока-колата. Или сум „измешал“ нешто?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Знам дека не ти е жал.. и што ако сум се сликал,биг дик,пијан.. него друго беше муабетот,на некој му е смешно што се глупира амди..мене не ми е ич.
Утре ден пијан ќе се сликаш и со Бранко па после шо прајме? :icon_lol:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.288
Поени од реакции
26.168
Да ве прашам:icon_lol:: Дали пред години се вртеше една снимка на која Амди Бајрам или некој со него, поеја едно магаре со кока- кола? Се ми се чини дека имаше една ваква епизода, пред да се истакне црнецов-муслиман со процентите, и пред 2 епизода со кока-колата. Или сум „измешал“ нешто?
Не си измешал. :)
http://off.net.mk/i-sl/balkan-ekspres/bez-komentar

Kajgana Shop

На врв Bottom