Фан клуб: РК Пелистер

M

.:makedonec:.

Гостин
Aj od Vardar so ke go jadevme ona DA MU DAJTE 50 GOLA NA ONIE UMRENITE nekako i ke go progoltav ama sega pocnaja koj ke stigni da ni cuka po 40 i kusuro!!!!
Grado ni e TINJA a klubo ne go biva ni za MADINJA!!!:гомце::гомце::гомце:

Епа тоа е тоа ... не ви се средени сметките на време во клубо, сте се закачиле со погрешни луѓе да ви го водат клубот и сеа ќе ве декласираат сите клубови од плеј-офот по ред ... среќа дека од нашиве овчеполски играчи некои не ни сакаа да се замараат (едноставно појаките играчи не играа до толку добро како што знаат да играт) инаку ќе светнеше 50-сетката ... а пелистерци немаше да дадат повеќе од 20-25 гола !:D

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Шо збораш бе ????
А и нашите ако играја со прв состав??? Не го напиша то дека играја со младинци

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Шо збораш бе ????
така и за борец коа не тепаа мн со младинци.. зборуваше.. -.-

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
И шо ако играја нашите со прв тим?
Пак ќе изгубевме......:facepalm:
То не е никаков изговор шо јадовме 40ка со кромид...
Кај беа првотимците?Да не му излезе работа нешто шо не можеа да играат?:D
Ај уште со Тинекс маркети да помини утакмицата и да ја завршиме официјално најмизерната сезона во историјата на ракометот во Битола...:place:

M

.:makedonec:.

Гостин
Шо збораш бе ????

Епа шо не играле со прв состав бе ... кај и беше првиот состав, у Битола спиеја а !?:pos:

Член од
28 септември 2011
Мислења
746
Поени од реакции
1.089
да не знај некој дали се планира нешто за ск за купот петок шо е ?

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Пак се мотат некој муабети за враќање на Циле во Пелистер....:pos:
Volume 2...:X3:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Пак се мотат некој муабети за враќање на Циле во Пелистер....:pos:
Volume 2...:X3:
Volume 3 е ;)

Инаку... Баш ми е мило шо излезе екипа шо го ебава Михајло како шо ќе стигни. И допрва ќе ги заебаваат, уште ќе им крадат играчи, ќе им режираат инциденти.
Истото ни го праеа крајот на 90тите, и сега како бумеранг им се враќа. Единствено ми е жал, односно не ми е жал него ме боли шо ние сме на раб на егзистенција и немаме барем каква таква екипа да парираме.
Па и уште се кочоперат овие им викаат "шо ко ќе му секнат парите на Минчо" :eek: :LOL:
Вардар бил "БРЕНТ" :P :D

Како не ги фати инает еднаш тие фамозни тајкуни да брцнат некое евро...

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Volume 3 е ;)

Инаку... Баш ми е мило шо излезе екипа шо го ебава Михајло како шо ќе стигни. И допрва ќе ги заебаваат, уште ќе им крадат играчи, ќе им режираат инциденти.
Истото ни го праеа крајот на 90тите, и сега како бумеранг им се враќа. Единствено ми е жал, односно не ми е жал него ме боли шо ние сме на раб на егзистенција и немаме барем каква таква екипа да парираме.
Па и уште се кочоперат овие им викаат "шо ко ќе му секнат парите на Минчо" :eek: :LOL:
Вардар бил "БРЕНТ" :P :D

Како не ги фати инает еднаш тие фамозни тајкуни да брцнат некое евро...
Наводно сега ќе било најконкретно.....фамозното враќање на чика Циле...:нинџ:
Ќе видиме...од кај знајш трета среќа,можи конечно ќе упали и нема да идат како досега на екскурзија во Битола тн Скопски РАКОМЕТНИ БРЕНДОВИ:) ....

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Наводно сега ќе било најконкретно.....фамозното враќање на чика Циле...:нинџ:
Ќе видиме...од кај знајш трета среќа,можи конечно ќе упали и нема да идат како досега на екскурзија во Битола тн Скопски РАКОМЕТНИ БРЕНДОВИ:) ....
Па кога дојде оваа управа беше најавуван, тој беше 'спонзоро' шо ќе влегваше во клубот... Лани втор пат го извадија од нафталин, сеа 3 пат :giggle:
А шо бидна со Камчев, со проектот на РЕК? :D

Z

ziko bt

Гостин
Па дали лани ова време вртеа муабети демек Циле сакал да вложва ако покрај него има уште еден јак спонзор(Рек или Камчеви на ум ми паѓат),ај да го видиме уште то чудо,јас уште летово давам шанса да се опрат работите ако не биди,поарно нека пропадни клубот,нема смисла да се бламираме во ваква лига...

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Циле како главен спонзор заедно со уште неколку силни фирми....Клубот ќе се трансформира во АД.....итн,итн....
Ако не бидни ништо,како шо кажа wiz khalifa баш така,ако и на лето сега не се среди ситуацијата,не се најди спонзор,нема смисла појќе да се заебаваме.....

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
така се слуша,ама за кога некој да кажи ако знај?наводно ефто конечно ќе си одел,па можи да се случи некое чудо шо и онака не вервам многу...а Камчев шо ќе биди,спонзор?

Д

Дуле Пацов

Гостин
Дефинитивно ова лето ке се знае што ке биди со клубот во иднина , се збори дека Камчев наводно ке го земи клубот,но сепак останува да видиме што ке се случи.
Исто и во фудбалот,треба да се трансформира во АД , кошарката би требало да влези во прва лига , така да ако ВМРО сакаат победа на следните локални избори свесни се дека мора да превземат нешто со спортот во Битола .

Kajgana Shop

На врв Bottom