Почина таткото на Мартин Нешкоски

• Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Копилево колку болка му нанесе на тоа семејство, он треба да се линчува, џабе во затвор ќе си го прчи за таквите само смртна казна, но не со инекција туку со нешто поболно.
Нека почива во мир на Спасов му го посакувам истото да го доживее.
Душо, детето/децата на Спасов не се ништо виновни, не е фер да му посакуваме нему исто.

Жал ми е за човекот, требало навремено да му се помогне.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Бог да го прости, трагедии... Страшно.

Член од
5 септември 2007
Мислења
3.848
Поени од реакции
960
Штета што човеков не нашол друга надеж за да живее. Тешко им на оние кои не можат да продолжат да ја свират симфонијата на животот откако една жица ќе им се скине.
Тешко му на човек кој ја положил својата надеж и смисла на животот во друг, исто така кревок, човек (дечко, девојка, син, ќерка) или пак на други краткотрајни и минливи нешта. Блазе си му на човек кој својата надеж ја полага во Господ, Кој не умира, Кој не изневерува, Кој е цврста карпа за сите кои се надеваат на Него. Таквиот човек секогаш ќе најде причина и смисла да продолжи со животот.

„И така, секој, кој ги слуша овие Мои зборови и ги исполнува, ќе го споредам со благоразумен човек, кој ја изградил својата куќа на карпа. И заврна пороен дожд, и надојдоа реки, и дувнаа ветрови и навалија на таа куќа, но таа не се разурна, зашто беше втемелена на карпа.“
(Исус Христос, ев. Матеј 7:24-25, Библијата)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Душо, детето/децата на Спасов не се ништо виновни, не е фер да му посакуваме нему исто.

Жал ми е за човекот, требало навремено да му се помогне.
Да но кармата знае да биде кучка, at least I hope :cool:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Дај Боже мајката еден ден да се израдува на внук/а од Александар тоа би можело да ја намали болката и да ја утеши па да почувстува среќа и ова семејство.
Џабе брат, ниедна радост неможе да ја ублажи болката, еве луѓево веќе пета година одат секој ден на гробот од синот. Зимоска при толкави снегови не се откажаа од одење.
Тешко родител може да прежали чедо.

И јас им ја посакувам секоја среќа на семејството!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Да но кармата знае да биде кучка, at least I hope :cool:
Немој така. Тие деца мислиш ли лесен живот ќе имаат.
И онака и овака веќе се обележани, а замисли со какво сознание ќе живеат цел живот.

Има ли друго некое инфо?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тешко на братот и мајката на Мартин.:(
„Татко ми умре оти не можеше да ја прифати смртта на брат ми, не можам да верувам како ни се сврте животот наопаку за само еден миг.“
„Не знам што да правам. Уништени сме. Татко ми не можеше да се помири со смртта на брат ми и реши да си го одземе животот. Немам поим што да направам за да си го вратам животот. Не знам како воопшто се најдовме во ваква ситуација“, скршено вели Александар.
линк

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Cе си мислам дека братчето на мартин ке си земи во свои раце ,,се'' т.е ке го лиши од живот убиецот на брат му и татко му и потоа цела фамилија негова,не знам зошто така мислам,можеби дека јас би го направил истото.....нека почиваат во мир!!!!

М

Мартин`

Гостин
Жално нека почива во мир човекот, а на семејство им посакувам господ да им даде сила да издржат и да продолжат со животот. Инаку штета што си го одзема животот, требаше барем да му пресуди сам на убиецот со максимална казна (убиство).

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Нека почива во мир :(

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Можам слободно во очи да му погледнам на семејството на Мартин Нешкоски зашто јас не го убив нивниот син”, кажа тогаш Спасов пред да му биде изречена затворската казна од 14 години.

Pa mnogu jasno be.Ti si obucen da ubivas, profesionalec si, ti koga ubivas t.e. koga odzimas zivot po tvoe ili tugjo resenie, ti togas gi izklucuvas custvata.I za vek i vekova koga kje se setis i kje te podsetat na slucajot ti kje gi izklucis custvata oti taka si obucen.Neli spored zborovi na voeni lica ti si bil naj dobriot snajperist u makedonija, taka da, ti slobodno mozes da zivees bez griza na sovesta oti tvojta psiha toa go moze i za toa e obucena.
Epa i povekje od jasno e deka kje mozes da gi gledas u oci.Koj znae, utre moze i brat mu da go skines od maka deka gnies u zatvor sega.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Можам слободно во очи да му погледнам на семејството на Мартин Нешкоски зашто јас не го убив нивниот син”, кажа тогаш Спасов пред да му биде изречена затворската казна од 14 години.

Pa mnogu jasno be.Ti si obucen da ubivas, profesionalec si, ti koga ubivas t.e. koga odzimas zivot po tvoe ili tugjo resenie, ti togas gi izklucuvas custvata.I za vek i vekova koga kje se setis i kje te podsetat na slucajot ti kje gi izklucis custvata oti taka si obucen.Neli spored zborovi na voeni lica ti si bil naj dobriot snajperist u makedonija, taka da, ti slobodno mozes da zivees bez griza na sovesta oti tvojta psiha toa go moze i za toa e obucena.
Epa i povekje od jasno e deka kje mozes da gi gledas u oci.Koj znae, utre moze i brat mu da go skines od maka deka gnies u zatvor sega.

Навистина не е темата за тоа. Но Спасов само го изеде, а многу други си го спасија г`зот, а требаше да гнијат заедно со него.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Навистина не е темата за тоа. Но Спасов само го изеде, а многу други си го спасија г`зот, а требаше да гнијат заедно со него.
E cekaj, ti mislis li deka ako SPASOV go izedel stapot a drugi se spasija, spasov kje si traese ???? Cekaj be 14 godini ne se malku, a jas da traam ??? pa i polovina milion da mi dadat vo evra, mene slobodata kje mi e po bitna.Taka da, poznavajki ja reputacijata na SPASETO u stip, jasna mi e celata rabota ... kompleksite na dusata ponekogas gi vodat lugjeto u provalija so gomna, i posle toa drug mu bil kriv.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom