Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ај нека ни е со среќа аквилани одличен играч

Оп, среда изгледа ден за бизнис во ливерпул. Нека ни е честито Аквилани, лично не бев многу склон кон трансферов ама ајде, дај боже да ни се исплати.

бабел и нгог многу добро изиграа и џонсон добро изигра а вороњин од толку шанси ако не дадеше гол голем срам ќе беше во целост добро прво полувреме а спиринг се повеќе ми заличува на новиот џерард

бабел и нгог многу добро изиграа и џонсон добро изигра а вороњин од толку шанси ако не дадеше гол голем срам ќе беше во целост добро прво полувреме а спиринг се повеќе ми заличува на новиот џерард

Да да стварно и ја баш тоа си викав :) ... Многу добро изигра, и пасеви и шут и се...

еве нгог својот добар настап го круниса со гол

ајде нека ни е со среќа победата

Ај нека ви е честито новиот играч па мислам дека ке се снајде во Ливерпул..:helou:

Ми кочеше интернетот и не можев да гледам ама многу се израдував за Н гог. Оваа сезона треба појке шанса да му се дава оти се гледа дека има чувство детето, а и за Вороњин ми е исто драго. Нека ни е со среќа и новиот играч и Бенитез да се свести да му дава појке шанси на Спиринг и Немет. Со Аквилани мислам дека пазарот е завршен.

Честито нов играч добро засилување.За колку пари го земавте?

Честитки и од мене за трансферов. Дечково нема да ве разочара. Дозволете ми поздравов да го надополнам со еден негов потег кој што никогаш нема да го заборавам против Милан. Поздрав

Честитки и од мене за трансферов. Дечково нема да ве разочара. Дозволете ми поздравов да го надополнам со еден негов потег кој што никогаш нема да го заборавам против Милан. Поздрав

Фала Фала за честитките супер додавање се надевам дека и кај нас ќе се снајде цепак супер засилување е после заминувањето на Алонсо.:pishtoldz:pishtoldz

нека ни е со срека новиот играч и да биде уште подобар од алонсо :pishtoldz:pishtoldz

мислам дека со аквилани не е завршен трансфер пазарот и дека бенитез барем ке се обиде да го ангажира силва од валенсија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom