S
Shaman
Гостин
Немој да ми стискаш Лајкови, одма предавник ќе ме направатЕ, овие се сајбер херои
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:35 ---
е за ова треба шкорче и бензин.Скандирања пред Влада: Умрете каури!
Немој да ми стискаш Лајкови, одма предавник ќе ме направатЕ, овие се сајбер херои
е за ова треба шкорче и бензин.Скандирања пред Влада: Умрете каури!
И ова не е за верување, од хушкачкиот и крвожедниот плусинфо ништо повеќе не може ни да се очекува.Околу 10.000 луѓе кои учествуваат на протестите денеска, во моментов пристигнаа пред владата на Македонија, а неколкумина фрлија и камења кон зградата на владата. Нашиот репортер извести дека сега засега протестите се мирни, со по некои недолични дофрлања кон полицијата и со скандирање на извици против актуелната власт.
Јас мислам дека голем дел од муслиманите излезени на првиот протест сфатија дека се изманипулирани.
А освен тоа, не сите муслимани се Албанци, и не сите муслимани сакаат Голема Албанија.
Не верувам дека еден Турчин сака Голема Албанија, а на протестот (прв) и тоа го имаше.
Со други зборови, банда без команда, врска немаат за што протестираат.
Затоа и ќе служат за потсмев.
Абе немој некој рече 500 сега па ти 10 000 .Околу 10.000 луѓе
Полека сега ,ти па си затворил врата прозор и си се пикал таму па викаш колку се ај спиј момчеКаде гледате бројка од 10 000??? Или јас не знам разлика од 2 000 до 10 000? Или ако се пошарено облечени изгледаат повеќе? пишете 100 000 или пишете 20% од целата држава и ќе знаеме дека се сите