Ај купи си и читни го ‘Уставот на Република Македонија‘, врати се и кажи ми кој и кога сменил име?
Да да, секако. Уствот на РМ важи во РМ само. Надвор од истата НЕ.
РМ е признаена како РМ од ОДРЕДЕН БРОЈ НА ДРЖАВИ, но СЕКАДЕ И СЕКОГАШ е ФИРОМ.
Тој ист Фиром, денес ни го сервираат како ,,прашањето за името,,.
НЕ НИ ТРЕБА ДА ИМА ПРАШАЊЕ ЗА ИМЕТО.
Ама сепак, некој смета дека проституцијата е во ред. Што да правам, демократија.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 15:13 ---
Пума е пример за бранот тазе вмровци зачленети после 2009та луѓе на кој им е ветено некое работно место или биле екс сдсм и сфатиле дека денес партиски се вработува а сдсм тешко дек ќе се врати на влас или хејтери на сдсм па влегуваат во вмро.Ја бранат партијата иако направила некоја погрешна одлука, но Пума се оградува повремено од некој проект како врби во вардар и милионче евра за 150 метри ограда зашто мисли дека така некој ќе помисли дека Пума е реалист на ситуацијата и не е пристрасна туку само реална .
Зошто мислиш дека очекувам работно место?
Не ти паѓа на памет, дека постои нешто што се вика ,,идеал,,?
На Ченто не му ветија работно место, ниту претседателска плата, ниту вила на Водно.
Не сум хејтер на СДСМ, тука грешиш. Хејтер сум на неколку ликови таму.
Утре да сметам дека политиката на таа партија ми одговара, ќе гласам за неа. Сега за сега - не ми одговара.
У глобала, ич гајле не ми е. Хејтерс гона хејт. У право си. Баш ќе се јавам на другарчињата да ми најдат работичка за едно 2-3 години.