N
По се изгледа лобирањето не ни е јака страна? Значи додека да ни зајакне лобито да се придржуваме на паролата - џабе не дупите ќе издржиме?2001-ва година е класичен пример како лобирањето може да ги сопре тенковите.
Тој што не учи од грешките е осуден да ги повторува.
види врие крв за вакви протести, признавам!Ima
Se mi se cini posle petok ke ima uste poveke....
Kako i da e se gledame vo sabota...
Оди на настанот на фејсбук што е и прочитај во информации зашто се протестира..Добра идеја. Ама овој протест не е таков. Ова е глупа контра-реакција на едни ептен глупи протести што ќе се случат во петок. Тоа нема да биде поддршка, туку проблем за МВР.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://twitter.com/#!/MKDTimeless/status/200307707985666048
еве нешо од мене,слабо инспирација денеска.
Што ќе се постигне со протест пред Владата против радикален ислам?Претпоставувам по твојата логика, првата битка ја добивме 2001 година со потпишување на рамковниот договор?
затоа што во Германија во саботата имаше протест на радикалните исламисти.каде дојдоа во судир со полицијата и тројца полицајци се избодени со нож.има и приведени исламисти који се осудени за обид на убиство и моментлно е исто така топ тема во Германија..затоаЗашто акцентов го ставивте на Немачка ?
Залудно е да "задаваш удар" ако првин не го лоцираш противникот! Не само што нема ни да го чепнеш, не само што ќе ти се смее зад грб, туку "мавтајќи" во празно, голема е веројатноста и самиот да се истепаш.По се изгледа лобирањето не ни е јака страна? Значи додека да ни зајакне лобито да се придржуваме на паролата - џабе не дупите ќе издржиме?
Ајде да не се расправаме реков како стојат работите за сабота некако ми е без аргументи протестов особено гледано во моментов, пред да се одржат петочните протести на талибанците.
Нема повлачења,нема предаје !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:42 ---
не се откажувајте де така лесно
Јас цигари снемав
i'll be right back...