#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ај дете отвори си твитер ако немаш и протестирај како што ние си правиме до сега на #spreadthetruth, па за протест ќе се договараме кога времето ќе си каже. Протестот наш не ни бега, само не сега, не со ваква тапа организација
ццц , слушај ме сега ти мене нема што да протестирам на интернет или пак да отворам твитер јас ќе одам и ќе протестирам против „македонските албанци“ а ќе видите во петок они што ќе направат па ќе видиме дали некој нема да искочи.
а и оорганизрацијата да е тапа јас ќе одам и ги подржувам Македонците, ако ти не ги подржуваш седи си на твитер и „бори се“ на интернет.

За сите вие шо ке одете на протестот:
Ако сакате нешто да постигнете со протестот, погледајте ги видеата од темата Туторијал за протести во спротивно, само така ке си изгубете времето за корзирање низ градот...

сега ќе ги видимо на дело полицијата , а не вака да се силат против млади македонци кои излегоа на протест , ќе ги видиме против џихади како ќе се однесуваат , јас мислам дека полицијата ќе го јадат немиено и тоа мнооооогооо !

ццц , слушај ме сега ти мене нема што да протестирам на интернет или пак да отворам твитер јас ќе одам и ќе протестирам против „македонските албанци“ а ќе видите во петок они што ќе направат па ќе видиме дали некој нема да искочи.
а и оорганизрацијата да е тапа јас ќе одам и ги подржувам Македонците, ако ти не ги подржуваш седи си на твитер и „бори се“ на интернет.
Сакаш да се бориш,навистина ли сакаш?
Си бил ли во војска?
Знаеш ли оружје да држиш?
Знаеш ли како свират куршуми кога ќе ти пролетаат покрај глава?

сега ќе ги видимо на дело полицијата , а не вака да се силат против млади македонци кои излегоа на протест , ќе ги видиме против џихади како ќе се однесуваат , јас мислам дека полицијата ќе го јадат немиено и тоа мнооооогооо !
полицијата "да го јаде" може само ако има таква наредба од горе (не реагирај) а ако има наредба да реагира на знаци на насилство ќе биде скокање во вардар.

протестот беше закажан за петок во ист ден со албанците тоа ке беше грешка
незнам зошто да не се протестира во сабота

Сакаш да се бориш,навистина ли сакаш?
Си бил ли во војска?
Знаеш ли оружје да држиш?
Знаеш ли како свират куршуми кога ќе ти пролетаат покрај глава?
аман више со овие муабети...си видел ова си видел она. Па многу луѓе виделе па сеуште се активни полицајци, војници, обезбедувачи и спремни се за уште ако треба. Никој не сака војна, но ако се мора треба да се биде спремен.

Сакате да си дадеме автогол каков што си дадоа они?
Zelezarec , ти би протестирал и кога би знаел дека нема да постигнеш ништо со тоа, напротив ќе ја влошиш состојбата?
Значи, сега протест не! Оставете ги Албанците нека се глупираат, нека ги гледа светот, ние ќе си седиме и ќе им го гледаме сеирот сега за сега.

протестот беше закажан за петок во ист ден со албанците тоа ке беше грешка
незнам зошто да не се протестира во сабота
Мислам дека ќе ви се протестира на сите кога во петок вечер ќе гледате на вести....

аман више со овие муабети...си видел ова си видел она. Па многу луѓе виделе па сеуште се активни полицајци, војници, обезбедувачи и спремни се за уште ако треба. Никој не сака војна, но ако се мора треба да се биде спремен.
Како сме спремни?
Со тоа што ке излеземе на протест?

Сакате да си дадеме автогол каков што си дадоа они?
Zelezarec , ти би протестирал и кога би знаел дека нема да постигнеш ништо со тоа, напротив ќе ја влошиш состојбата?
Значи, сега протест не! Оставете ги Албанците нека се глупираат, нека ги гледа светот, ние ќе си седиме и ќе им го гледаме сеирот сега за сега.
многу чудно размислувате... да не види светот? во која држава го има ова бе???

Еве се гледа колку е организиран протестот, едни у петок едни у сабота, а искрено Zelezarec смешни сте ми сите вие што се чукате у груди демек ако идете на протестот ќе бидете поголеми македонци од нас што се трудат да делуваат интернационално макар и да е преку твитер. Во душа сум сеирџика така да има да биде смеење на вашата организација. So good luck to all of you, и пазете се од брадосаните, не подлегнувајте на провокации од нивна страна. Толку од мене, поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom