#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам желба не само Србите, туку и Хрватите и Босанците некако да ги вклопиме во битката за медиумското покривање на радикалниот исламизам. Проблемот е на ниво на Балкан, не е само кај соседиве. Ама ај малку да почекаме, после петок ќе видиме како ќе ни оди.;)

Вака значи некој треба да обезбеди листа од најпосетувани српски форуми!
Отвораме тема, во неа ќе биде нашиот блог, и сите оние фрапантни слики од муџиња и лепотани, убиството и протестите! За да го доловиме ефектот ќе напишиме како не вреѓаат и што фрази користат! Можеме да искористиме дел од некои статии што ги објави Блиц!
Верувајте ние имаме проблем со ова ама и они! Значи ако веќе никој не сака да помогне, да се завртиме кон оние што го имаат сличниов проблем! Наша најдобра солуција е Србија!
Зошто да делуваме како група? Ако оди само еден, сите ќе му се нафрлат и ќе нема доволно контра аргументи! Ако сме 5-6 слободно ќе реплицираме, и ќе сме во можност да делуваме на повеќе страни! Повеќе инфо ќе тече!

Jaс сум за,да се собереме 5-6 души тогаш.
1.Јагод4е
2.Јас

Важи ќе почекаме! Што повеќе аргументи, и докази на наша страна тоа подобро! Ако евентуално нешто се деси петок и сабота не е лошо да ја разгледаме и солуцијата и на изградба на веб сајт - нели еден кајганџија веќе се понуди за тоа!
Само проблемов ми е имаме многу слаб одзив на Твитерот! Едино 1-2 ја споделија нашата вест!

Јас па се нормално ми тече, а Твитеров ми е спор, едвај со маусов кликам! :facepalm::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom