- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.617
- Поени од реакции
- 8.667
А јас ко човек ти одговорив.Dorbo ko covek ve prasav
Ништо не е бесплатно.
А јас ко човек ти одговорив.Dorbo ko covek ve prasav
А не не не , ја незнам, јас сум бил у подрум...Link od izjavata na Milenko barav
А, да бе, ти беше од Узбекистан, ништо не си чул, ни видел, во подрумот таму, таму беше... гоблен везеше......Link od izjavata na Milenko barav, se diskutirale za ubivanje i za terrorizam
Ти што поддржуваш убијци не заслужуваш да се наречеш човек!Dorbo ko covek ve prasav
ја донирам 0 денариДа отвориме тема за донации да се врати безбедно дома.
Ќе донираме, цијанид.Ти што поддржуваш убијци не заслужуваш да се наречеш човек!
И не умарај нема да добиеш љинк
Najdi negde deka sum gi podrzuval ubicite ? osves socustvo za semejstvata na zaginati nisto ne sum kazal, sekoj covek e ist za mene Be happyТи што поддржуваш убијци не заслужуваш да се наречеш човек!
И не умарај нема да добиеш љинк
Неможе да виде happy, дали знаеш за што е темава???Najdi negde deka sum gi podrzuval ubicite ? osves socustvo za semejstvata na zaginati nisto ne sum kazal, sekoj covek e ist za mene Be happy
Оди прашај ги оние што протестираа во петокот... Зашо си се закачил овде на овој форум.. не го зборуваме ние јазикот на радикалниот ислам, па по аналогија неможеме да ти одговориме на прашањето!Dorbo ko covek ve prasav
Го беше на протест?Najdi negde deka sum gi podrzuval ubicite ? osves socustvo za semejstvata na zaginati nisto ne sum kazal, sekoj covek e ist za mene Be happy
Тој бил во трактор тогаш имало работа кај нива.Ој нонен како не ја чул протест, че го правим предавник!Го беше на протест?