- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.286
- Поени од реакции
- 26.168
Кому како, некому му е. Никогаш не потценувај глупост.Тука дискутираме егзекуција на невини Македонци и јавна одбрана на убијците. Ова не е смешно по никоја основа.
Кому како, некому му е. Никогаш не потценувај глупост.Тука дискутираме егзекуција на невини Македонци и јавна одбрана на убијците. Ова не е смешно по никоја основа.
Човечката глупост нема граници, а што би рекле за нечовечката...Кому како, некому му е. Никогаш не потценувај глупост.
Смешна ли ти е ситуацијава? Мој совет е да се однесуваш соодветно на ситуацијата. Ако ти е смешна, оди прочитај во Ччек дис аут, насмеј се малку.
Тука дискутираме егзекуција на невини Македонци и јавна одбрана на убијците. Ова не е смешно по никоја основа.
уште едно прашање и не те замарам веќе....со која цел ке протестирате во петок само да ми кажеш ???Veruvaj deka 90% nitu znaele zosto izlegoa , tuku se priklucija od ulici , od Bit Pazar i neznaeja koi se organizatorite .
Ѓорѓи Кастриот? тогаш ти си АлбанецПратете го ова и погледнете нашите сограѓани како го земале знаменцето од Христијанскиот Ѓорги Кастриот http://www.egolpion.com/img/people/kastrioti-2.jpg (особено погледнете околу орелот ќе видите како држи нож и крст во канџите) Дали ова ви наликува дека албанија е муслиманска земја или се ова е масло на потурчените косовари ...
А ти кажа што имало напишано?Чудно, вака ми рече еден присутен на лице место кратко после убиството на прашањето зошто...Буквално : Нездрави се тие бре, онака ради реда пошо се каури.
Твојата почит кон убиените на сите ни е јасна, по твоите постови. Температурата на мојата глава не би требало да те засега. Прашај се кој човек после егзекуција на 5 души се смее и се сити.Друже, со сета должна почит за починатите и нивните семејства. Ама муабетиве што се вртаат во темава ми се баеѓи смешни. Немав намера да навредам некого. Ајде коа ќе ти олади главата ќе прочиташ можда ќе ти текне муабетов.
Така е. Јас се извинувам и се одјавувам.Твојата почит кон убиените на сите ни е јасна, по твоите постови. Температурата на мојата глава не би требало да те засега. Прашај се кој човек после егзекуција на 5 души се смее и се сити.
Ако „немаш намера„ а го правиш тоа, тоа се вика непресметливост. За тој проблем, постојат институции, но не е наш, и ние не сме должни да те трпиме твоите нервни испади.
Апелирам модераторите да реагираат на време...
ако ги чепнат веруј дека ни НАТО ни ЕУ не ги спашава...сами себе гробови ке си копаатАбе луѓе овие нешто спремаат, не е случајно ова и протести и све што читаме.
Albanci spremaju pokolj Srba na Kosovu
http://www.kurir-info.rs/spremaju-pokolj-srba-na-kosovu-clanak-175796