Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
posle formatiranje i instaliranje na windows XP nemam zvuk nikade koj znae neka pise sto e problemo i sto da napravam .za vtor fond da mi bide makedonskio isto taka koj znae kako da go podesam neka pise
Инсталирај си драјвери за звучната. А за фонтот пробај вака Start>Control Panel>Region and language>Options> Languages> Details>Settings>Add> Macedonian.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
imas link za drajverite?
Немам а ти немаш ли ЦД со драјвери ? Ако немаш ЦД со драјвери почекај да ти дадат совет што да направиш некој од поискусните пошо мислам дека треба да видиш кој модел ти е звучната па да спуштиш драјвери за неа.

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
Немам а ти немаш ли ЦД со драјвери ? Ако немаш ЦД со драјвери почекај да ти дадат совет што да направиш некој од поискусните пошо мислам дека треба да видиш кој модел ти е звучната па да спуштиш драјвери за неа.
за јазико успешно саа уште драјверите ;) немам цд .....лошо ....ке чекам на некој друг

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275
за јазико успешно саа уште драјверите ;) немам цд .....лошо ....ке чекам на некој друг
Ако немаш посебна звучна туку е на матичната, види која матична е со некој system information програм Sandra, CpuZ, Aida или Everest...некое слично (другите опции освен системски информации не ги користи оти можеш да го зезнеш системот), според моделот оди на сајтот на производителот (или искуцај го моделот на матичната во гоогле) каде би требало да ги најдеш драјверите за звучната за 32 или 64-бит ос. Симни ги и сите основни дрјавери за матичната за да ги имаш за друг пат (усб, лан, аудио...).

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
Ако немаш посебна звучна туку е на матичната, види која матична е со некој system information програм CpuZ, Aida или Everest...некое слично (другите опции освен системски информации не ги користи оти можеш да го зезнеш системот), според моделот оди на сајтот на производителот (или искуцај го моделот на матичната во гоогле) каде би требало да ги најдеш драјверите за звучната за 32 или 64-бит ос. Симни ги и сите основни дрјавери за матичната за да ги имаш за друг пат (усб, лан, аудио...).
lap top ми е .дека да најдам која ми е звучната ????со тие cpuz aida ли да барам ?

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
ацер есперо 3000
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:00 ---

може ли овој линк да ми помогне или? http://www.easydriverpro.com/lpd/drivers/drivers-en.php?sr=1&ci=700&agid=384&ad=5784&kid=44140&gclid=CPa3mZqP7q8CFYrP3woddALI0w
еве ти за звук

ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_3000/driver/audio.zip
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:02 ---
ацер есперо 3000
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:00 ---

може ли овој линк да ми помогне или? http://www.easydriverpro.com/lpd/drivers/drivers-en.php?sr=1&ci=700&agid=384&ad=5784&kid=44140&gclid=CPa3mZqP7q8CFYrP3woddALI0w
и не се заебавај со такви изидрајвер ово оно.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Некое добро Неро што работи на 64битен процесор се утепав инсталирајки никак да проработи некое :(

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Некое добро Неро што работи на 64битен процесор се утепав инсталирајки никак да проработи некое :(
нема 64битно, самото си работи и на 32 битни системи без проблем, шо OS имаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom