#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ај малку хелп околу твитеров сменив од White_Walker_mk во Blazo_razbiras и гледам уште ме дава White_Walker_mk и кога кликнам user doesnt exits ?

Ај да ти ебам колку имам за пишување а ова ме ограничува на 140 букви, stupid twiter o_O

Ај малку хелп околу твитеров сменив од White_Walker_mk во Blazo_razbiras и гледам уште ме дава White_Walker_mk и кога кликнам user doesnt exits ?
Денес си го напраив твитерот и јас си сменив име , и истиот проблем го имав , ама после 15 мин. само се среди :D

Antonio Miloshoski @AMiloshoski
Главата во песок + мобилниот во рака + празни муабети = јак интелектуалец со широки погледи на светот.

Е готово, ја наебавме сега!:ROFLMAO:
Ќе не обвинат не дека работиме за Влада, туку ВО Влада. :icon_mrgr:

Мислам дека треба да се твитне нешто како се "оградуваме од колумната на главучите"

Да ги заебеме :D
Брат, знаат, не се од вчера..
Па да бевме такви ко што викаат, вака ли држ-недај ќе се организиравме толку за 1 ден?? Ако се реши да застане некој така позади нас, ќе собере милијарда луѓе и крај, и твитер и митер ќе го поплави.
Намерно така зборат, дека тие се на нечиј платен список.
Без да им платат, не смеат ни да МИСЛАТ. А камо ли да го соопштат тоа (ако има нешто) што им е во глава.
Катастрофа..

Ќе те смени по неколку минути, така е и слика кога менуваш :)

Него лелелее ми се закачи еден од овие од Оустрејлија кај што нели им тече мед и млеко и твита дека лажеме :eek: (?) Му викам од каде знаеш кога не живееш тука и ми вика па протест од 1500 души е мал протест и само сме кревале паника за ништо :facepalm: Човече добро, си емигрирал, заборави не нас тука, готово, трчај кенгури таму. Ми глумат душебрижници а печат газови на песок и сурф даска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom