Ѓорче 1932
тој сум...
Ajde ukluchi se na twitter, shto kako treba imash na prvata strana, na vtoriot post od temava.![]()
Сеа ќе прочитам,само да направам твитер профил,фала ти.
Инаку ставајте ја темава и на ФБ,нека се чита и нека се шири.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ukluchi se na twitter, shto kako treba imash na prvata strana, na vtoriot post od temava.![]()
Abe upagjaj ajdeeКасно се приклучувам и ја читам темава,па на кратко да прашам,сеуште може да се помогне или има одреден рок ?
Многу страни се за читање,нека одговори некој брзо за да помогнам и јас.
http://tweetreach.com/reach?q=#SpreadTheTruth&v=2aj kazete kaj se gleda toa statistikata, kolku twitovi ima i slicno?
Луѓе ја напраив акаунт, у групата влегов и само штракам ретвит ко ненормален. Од корист сум или сум ретардиран?
Ако се користи Tor browser - може. Избира рандом ај-пи од други држави и те регистрира како од странство.VardarVoSrceto:
Ако сакате#SpreadTheTruth да стане trending мора од повеќе различни држави и континенти да го твитаат! Локално не може trending !
Сеа ќе прочитам,само да направам твитер профил,фала ти.
Инаку ставајте ја темава и на ФБ,нека се чита и нека се шири.
Касно се приклучувам и ја читам темава,па на кратко да прашам,сеуште може да се помогне или има одреден рок ?
Многу страни се за читање,нека одговори некој брзо за да помогнам и јас.