Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Јас гледам мои фејсбук пријатели - албанци лајкнуваат статуси и слики во врска со утрешните протести, кои имаат начукано по 700-800 лајка и доста коментари, плус протестов е очигледно организиран, не е спонтан така да не верувам дека ќе бидат двајца без тројца туку еден куп ќе ги има. Ќе биде весело утре. :confused:
Кладба? Јас викам нема да има повеќе од 100.
Неважечки ќе биде доколку се користи вмровскиот или сдсмовскиот предизборен калкулатор.

Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Ti velat "NE E U KOSOVO TUKU U BELGIJA"
Па исто е. Важно избегал и не е во Македонија.
А од кај можам со сигруно да знам дека е во Белгија. Овие можеби лажат, за да МВР се сврти на кај Белгија.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
:pos: Ова е најјакоооооо утре ќе плачеш дека си угнетуван? Си имал проблем некаков со полиција до сега?
Не сум имал,и токму тоа што некој сака да ме прикаже како ѓубре и да ми залепи уште милион други погрдни зборови ( само затоа што сум муслиман) ме иритира и нервира друже.

B

Beck's

Гостин
Мислењата цело време се бришат, ако имаш забележано навредливо мислење, а не сме го виделе, пријави го, ќе му се удри лајк, ама нареден пат кога ќе им се обратиш на Македонците на форумов со “славомакедонци“, ќе бидеш баниран. Еднакви аршини за сите.
edit, bar ne go lazi deckoto. Veke 3 den sto vrie od navredi, a ne pa ako vie moderatorite ne ste mozele da vidite nekoja navreda, da prijavime. Go ebes na zdrav razum, ali ako dobro kaza, nemoj so mnozistvoto tuka, ne mu se moze

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Па исто е. Важно избегал и не е во Македонија.
А од кај можам со сигруно да знам дека е во Белгија. Овие можеби лажат, за да МВР сврти на кај Белгија.
Ne moze da garantiram dali lazat ili ne , no sepak za svojot Brat valjda znae poveke od MVR i kolku sto procitav on ke se vratil dobrovolno u MVR .

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
recimo jas rabotam obezbeduvanje da li za narusuvanje na pretpostaveniot red jas ke odgovaram ili ete ne mozelo da se objasni za slucajot zborot mi e, tie koi toa go napravile se gresni i spored i sekularen i praven zakon, NO ako imalo obezbeduvanje na konkretniot objekt, mora da zeme zeme to est prifati odgovornost odgovornost onoj koj bil na toa vreme i na toj objekt bil odgovoren vraboten /i platen za toa zatoa, sega otposle mi lici na ona vo 2001 koga nikoj nisto ne znaese a posle ispadna toa sto site znaete sto ispadna.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Ovoj video e dobro da go prevede nekoj na Makedonski jazik , za zal nema prevod ali pak ke pokusavam kratko da prevedam ,
Deneska se pusteni , bea tepani od site strani i devojkata i deckoto , be prasuvani nekolku saati , bea pcueni od koj sto stignal , i na kraj pusteni kako nevini :
http://www.youtube.com/watch?v=yfVIJPF6o7s&feature=share
Заебано е да те поврзат со тероризам. Не само овде, во било која земја аутоматски ќе имаш посебен третман. На видеото не можам да видам знаци на тепање можеби и добиле некој шамар или клоца што е за осуда, али се работи за многу напната и сериозна ситуација каде не секогаш и секој може да се исконтролира. Но сепак поминале многу подобро од четрите деца и возрасниот човек егзекутирани покрај Смиљкевското езеро. Знам дека и родителите нивни и роднини и приатели би прифатиле најмилите да им се вратат макар и посинети од ќотек од колку застрелани легнати на пат.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Чекај,чекај ..... кого раневте бе вие со леб ? Ма немој да ме јебеш брееееееееееееее. Вие славомакедонците единствено сте навикнале да живеете од туѓ труд а никако од сопствениот..... господине плачипичковски.

И од се ова што досега го изнапишавте на оваа тема заклучокот е повеќе од јасен: ВИЕ САКАТЕ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА ПО СЕКОЈА ЦЕНА.*

* Околу еден милион муслимани без исклучок, ги поебавте, испцувте и ставивте сите до еден во листата на терористи.
Ако 660 000 = 1 000 000 тогаш ок. 1 милион муслимани сме ги ставиле во исто кош. Facepalm
Прво ние не ги ставивме муслиманите во ист кош туку Арнаутите, а второ нема милион муслимани во Мкд

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Не сум имал,и токму тоа што некој сака да ме прикаже како ѓубре и да ми залепи уште милион други погрдни зборови ( само затоа што сум муслиман) ме иритира и нервира друже.
кај виде навреда према муслиманите.....ти бе немаш ни М од муслиман чим се служиш со навреди и лажги

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Чекај,чекај ..... кого раневте бе вие со леб ? Ма немој да ме јебеш брееееееееееееее. Вие славомакедонците единствено сте навикнале да живеете од туѓ труд а никако од сопствениот..... господине плачипичковски.

И од се ова што досега го изнапишавте на оваа тема заклучокот е повеќе од јасен: ВИЕ САКАТЕ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА ПО СЕКОЈА ЦЕНА.*
Ти дефинитивно не си саглам. Македонците живееле од туѓ труд? Од чиј труд живеат бе боту еден? Можда живеат од трудот на Албанците што дремат дома, а земаат плати?
И те молам запази дека јас сепак не те нарекувам Ши*птар, и покрај фактот што ти навреди цел еден народ со тоа што ги нарече "славомакедонци", па уште и со мала буква, да се појача ефектот....:facepalm:
А заклучокот ти е генијален....Македонците сакале дестабилизација...Пет Македонци беа убиени бре несреќо една, и народот остана прибран...Па да беа Албанци тие деца, вие цел свет ќе го превртевте наопаку...И сега кога конечно се најдоа осомничените, вие ќе протестирате, а ни самите не знаете зошто...

Ја не знам зошто воопшто ти реплицирам, ти си очигледно заслепен од националистичкото лудило и не можеш да размислуваш трезвено.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ne moze da garantiram dali lazat ili ne , no sepak za svojot Brat valjda znae poveke od MVR i .

Ех, ајде сега.
Од кога зборот на брат му е кредибилен извор?
Се разбира дека ќе направи се, само за да го заштити, крв му е, брат му е.

kolku sto procitav on ke se vratil dobrovolno u MVR
А за ова... мислам ај да не се лажеме, не сме деца.
Ќе се врател доброволно...:pos: Како да не.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Оди и ич да не ти чуе, јас гарантирам а ако сакаш и ќе те придружувам.
Моето дете уче у Скопје, и треба да вкрсте со вашиот протест на идење дома. Му порачав да батали часеви утре и да се прибере многу порано. Значи...не ти верувам.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Заебано е да те поврзат со тероризам. Не само овде, во било која земја аутоматски ќе имаш посебен третман. На видеото не можам да видам знаци на тепање можеби и добиле некој шамар или клоца што е за осуда, али се работи за многу напната и сериозна ситуација каде не секогаш и секој може да се исконтролира. Но сепак поминале многу подобро од четрите деца и возрасниот човек егзекутирани покрај Смиљкевското езеро. Знам дека и родителите нивни и роднини и приатели би прифатиле најмилите да им се вратат макар и посинети од ќотек од колку застрелани легнати на пат.
Toa sto go pisuvas , sakas veruvaj -sakas ne , sekoj Albanec go misli no so dokazi i ne so takvi dokazi kako porano "UBIENI 7 PAKISTANCI" .

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Ќе ја фатат Пичката што пука по деца и бега. Кога Моча дури клечи како женско. Тоа ви гарантирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom