SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
јас ама воопшто на никој не му се љутам за револтот.МВР сигурно ќе продолжи како што ја замислило акцијата. Инаку, без разлика дали е чувствително или не, сепак им го разбирам и не можам да им се лутам за револтот.
Абе какви борци за човекови права нека не ти перат мозок колку што за Американците а л каеда се борци за човекови права толку и овие нашиве се. Може треба и на нас Македонците да ни пукне филм да станеме борци за човекови права па после ќе си бараме амнестија ке бараме укинување на рамковниот договор вракање на стариот устав апсење и увивање на терористите во 2001 и после тоа ке станеме конечно на киро оазата на мирот.во ред тоа. нас ни е јасно дека ете се учки, кои за нас се терористи.
но за другите и тоа за оние кои се битни тие се борци за слобода.
ако поврзиш сега два и два.......
Нашиве треба да обраотат на терен во посета на западноевропски држави..... вицови ние македонците не знаеме еден протест да направиме за нашите права како македонци што ни се загрозени што во сопствена држава сме грагани во втор ред .Кај нас ако не организираат сдсм и вмро протест не знаат да се соберат да протестираат а не па нашиве со партиска книшка или бивш терорист ке обработува во странство они појма немаат што е дипломатија а што туризам ке обработувале едино такви можат да обработуваат македонски овци за друго за кур не ги бива
Овај Ergin не е апсен ? Ако не е, уште вечерва треба да се испоапси само видете шо ставал на фејсбукон негов, ништо чудно и овај да е вмешан нешто...Дечково изгледа сомнително https://www.facebook.com/ergin.hasanbegu?ref=nf_fr , станале пријатели на 14ти април со https://www.facebook.com/agim.ismaili.3 , а на 21ви април првиов му шерувал линк од истрагата на овој вториов !!!
незнам јас дали лажи или не.Ако поврзиш 2 и 2 значи дека Гоца брк лаже суши и вошки има и дека не се никакви исламисти кој војувале во Авганистан туку дека се УЧКи! Се сеќава некој кога УЧКите ставаа знаме на УЧК на врвот од Шар Планина а кога Доста Димовска тврдеше дека тоа било крпа?Ова ти е исти курац различно паковање,дур и полошо.
Навистина срам да ни е.Се согласувам со тебе. Додуша, уште пред пар недели побарав да ми се одземе модераторството бидејќи администрацијата поддржува и охрабрува (со нивен неангажман да се спречи таквиот говор, туку едноставно ги прескокнуваат таквите мислења, селективно) говор на омраза, ама никој не ме слуша, ми го одбија барањето.
Само да појаснам, форумов има 3 администратори, 15 супермодератори, и тројца (мислам, или двајца) модератори конкретно на овој подфорум. Така да никаква одговорност не превземам, јас не сум модератор повеќе на форумов.
Ок и ова може да помине. Се случиле работи порано кои ставаат сомнежи. Но мислам дека како што е ситуацијава, не верувам дека ниту на ВМРО ниту на ДУИ би им била од полза таква лага. Грешка е што речиси ги обвинија пред време, тие се само осомничени, но ете можеби се доста сигурни во тоа, што не е баш оправдување. Верувам во придонесот на Албанската заедница во оваа акција, од причина што ваква една акција не ќе беше возможна без активно учество на поранешни активисти на ОНА. Како што кажав пред неколку стотици страни единствен начин да се смири ситуацијата е Албанците да ги изнесат злосторниците сами, што на некој начин и се случи.Исто така, мнозинството Албанци некако не се убедени дека уапсениве се навистина сторителите. Капишчи?
блиску си, скоро на целта.Абе какви борци за човекови права нека не ти перат мозок колку што за Американците а л каеда се борци за човекови права толку и овие нашиве се. Може треба и на нас Македонците да ни пукне филм да станеме борци за човекови права па после ќе си бараме амнестија ке бараме укинување на рамковниот договор вракање на стариот устав апсење и увивање на терористите во 2001 и после тоа ке станеме конечно на киро оазата на мирот.
Затоа и си страдаме како држава се мораме нешто на некого да објаснуваме како мали деца да сме божем па треба да ги прашаме мама (еу) и тато(Сад) ние наполнивме полнолетство како држава пред 2 години и време е веке со своја глава да мислиме пред 91 Белград го слушавме што треба да правиме а после 91 Брисел Вашингтон итн ги слушаме што треба да правиме тоа ти е како комшијата што кур го боли за тебе да ти кажува што да правиш абе ако ти не се грижиш за тебе друг го заболе курот за тебе извини за речник ама стварно е така.Па затоа се платени. Ако објасниш дека имаш проблем ќе добиеш поддршка да го решиш во спротивно каква поддршка сакаш кога и не спомнуваш дека имаш проблем? Инаку ете сега кога убија 5 недолжни момчиња добиваш поддршка да се справиш. За наредните акции кои верувам ке следуваат од полицијата ќе бидат во насока на превенција. Не би сакал да видам уште едно вакво грозоморно убиство, тогаш ни соживот не пере ни запад ќе не запре да пливаат некои љочки по Вардар.
и сега кој дел не ти е јасен, уствари??Cel svet Amerika , Rusija , Evropa i nie tuka so logistickata podrska na al qaeda .Stomislis zasto se ovie tuka vo sangak vo bosna ?
Везилке, најверојатно се Исмаиловиќ, бидејќи најверојатно се дојденци од Косово. Односно, си го влечкаат презимето од стариот систем, но не го сакаат.Не ми е јасно сега, Исмаили или Исмаиловиќ? На Тв кажаа Исмаиловиќ, а на Фб профилот го пишува Исмаили! Кој кого дупчи сега, што е работава?
А ти имаш доверба во некој што во 2001 пукал на тебе и бил терорист а сега припадник на Мвр. И ти имаш доверба сега?Ок и ова може да помине. Се случиле работи порано кои ставаат сомнежи. Но мислам дека како што е ситуацијава, не верувам дека ниту на ВМРО ниту на ДУИ би им била од полза таква лага. Грешка е што речиси ги обвинија пред време, тие се само осомничени, но ете можеби се доста сигурни во тоа, што не е баш оправдување. Верувам во придонесот на Албанската заедница во оваа акција, од причина што ваква една акција не ќе беше возможна без активно учество на поранешни активисти на ОНА. Како што кажав пред неколку стотици страни единствен начин да се смири ситуацијата е Албанците да ги изнесат злосторниците сами, што на некој начин и се случи.
Мммммм, напротив. Не е муабетов за на форум, да не ме соберат и мене сабајлево по боксерици (ако видите утре на ТВ од утринсково апсење гз у црни боксерици - мој е) ама ако си прилично возрасен (над 25 би рекол) и ако имаш здрава логика за да гледаш на работите од малку повисоко (не пример ко леандра, јеее фатија некого, можам да спијам раат) би требало да разбереш што БИ МОЖЕЛО да се игра. Ни под разно не ја отфрлам можноста некој од уапсениве да е сторител на масакрот. Но не ја отфрлам ни можноста за нешто друго.не верувам дека ниту на ВМРО ниту на ДУИ би им била од полза таква лага.