Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
3 дена бев в планина и сега дознав за акцијава ..... ми се наполна душава што ги фатиле и браво за успешната акција

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Сега кажаа на Сител ... Бошњаци... Исмаиловиќ !! Имаат на -ски презимиња ама на -иќ не ми се верува !!
Има и Албанци(помал дел) кои имаат презимиња, кои што им завршуваат со словенски наставки - ски - вски - иќ - ов - ев -
така да можеби и Албанци се ........... иако има - иќ - !
Ама сепак којзнае ......... можеби навистина се Бошњаци ?!

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Кај кажаа дека се босанци??? Нели никој не ја кажува националноста на гомцата? Само имиња има прикажано. Ви текнува на Агим Красниќи, звучи босански ама типот е чист шконтар. Како и да е, ќе се знае сигурно кога МВР ќе излезе со официјални информации за кој, што, како и од каде е.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.928
Поени од реакции
73.378
Какви глупости зборуваат на Сител, пролив ме фати :facepalm:
Брк: Не е битно што биле Албанци :facepalm: (никогаш не е битно кога се они во прашање)
Латас: Дали кога ваквото разгорување на тензиите не успеа, може да се очекува Македонци на ист начин да убијат Албанци :facepalm:
Јас лично би му бапнал една тужба колку него што не споредува со вакви дивјаци :facepalm:

Осдново пробуваат да му дадат некоја друга насока на убиството. Наводно некој сакал да ги разгоре страстите :tapp:
Абе не чистат од наша држава бе копилиња едни, преземете нешто не само да решавате случаи откако веќе сме наебале...
И само апелираат да не се правеле инциденти, да се смирел народот :tapp:
А што прави народот за да ги наведе да апелираат на мир и соживот?
Нигде нема ни протести ни барања од организации ни ништо.

И бисерот на Брк, "нема потреба да кажуваме дека се Албанци, они уствари не се Албанци, они само сакаа да го уништат СОЖИВОТОТ".

соживот

соживот

соживот

соживот

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Има и Албанци(помал дел) кои имаат презимиња, кои што им завршуваат со словенски наставки - ски - вски - иќ - ов - ев -
така да можеби и Албанци се ........... иако има - иќ - !
Ама сепак којзнае ......... можеби навистина се Бошњаци ?!
Можно е ... јас досега не сум сретнал Албанци да им завршува презиме на -иќ !! На -ски знам ама на -иќ досега не сум сретнал !! Можно е не викам не ....

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
2 дена тастатурата ја излижав од пишување Мвр да објави од која националност се уапсените и како на видеото се гледа дека станува припадници на UCK а они кажуваат дека се исламисти ама џабе.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.182
Сосема е неважно дали се Бошњаци, Албанци, Кинези или Шпанци, ако сака нека се и Марсовци.
Она што е важно е тоа да се докаже дека тие се гнасите што го извршија 5 кратното убиство, да се осудат и да добијат најстрога можна казна. Со тоа ем ќе покажеме на светот дека кај нас функционира правната држава, ем ќе дадеме јасен знак до сите граѓани на Македонија, дека пред правдата нема Македонец, Албанец, Турчин, Ром и слично.
Убијците се убијци и како такви треба да бидат третирани.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Бошњаци се Албанци од црна гора и Србија. (нови Пазар)...ама кај нас рамковно сите имиња си добија по желба...
Isti K... razlicno pakovanje se se toa isti islamisti torbesite ciganite bosnjacite site bi zele puska i bi ti ja zavrtilee kako ne razbirate nema dobar musliman dodeka e ziv .......

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Кај нив не се најдени слики на УЧК туку кај Шпанциве алоооо
Прочитај прво на кое мислеење сум го дал мојот одговор не се пали знам дека се Албанци тоа горе беше реторичко прашање.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Сосема е неважно дали се Бошњаци, Албанци, Кинези или Шпанци, ако сака нека се и Марсовци.
Како бре не важно?! Од кај да знам дека утре кога ке дојдам во контакт со некој албанец, дека не е некој таен јатак или активист на исламистичкото/ националистичко учк, и дека не ми спрема нешто смрдливо позади грб?? После се ова, зарем ти ќе имаш доверба и понатаму во луѓе на кои активно им се пере мозокот со религија и национализам од мали нозе??? Важно е и тоа како! Доста веќе мижиме пред срањата нивни!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Фејзи Азири кој помагал во убиството имал земјиште околу езерото. Убиството не било случајно направено и жртвите не биле избрани по случаен избор туку тие одамна ги следеле децата.
И нема потреба да им ги кријат лицата кога сабајле порталот на Вечер објави чисти слики а сега им се избришани сликите. Истите слики ги имаше и овде на форумот ги стави Темјан Македонски ама по што се избришани веќе не се гледаат ако некој ги има симнато нека ги стави заслужуваат сите да им ги видат лицата.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Бошњаци се Албанци од црна гора и Србија. (нови Пазар)...ама кај нас рамковно сите имиња си добија по желба...
Јасно ми е мене кој се и што се,бошњаците зо босанците се бореа на иста страна за време на војната во Босна.
Како и да ја вртиме исти кур различно пакување се.

Kajgana Shop

На врв Bottom