Има и Албанци(помал дел) кои имаат презимиња, кои што им завршуваат со словенски наставки - ски - вски - иќ - ов - ев -Сега кажаа на Сител ... Бошњаци... Исмаиловиќ !! Имаат на -ски презимиња ама на -иќ не ми се верува !!
Бошњаци се Албанци од црна гора и Србија. (нови Пазар)...ама кај нас рамковно сите имиња си добија по желба...Бошњаци и босанци мислам дека не е исто...
Кај нив не се најдени слики на УЧК туку кај Шпанциве алооооОткога босанци почна да има во UCK ?
Можно е ... јас досега не сум сретнал Албанци да им завршува презиме на -иќ !! На -ски знам ама на -иќ досега не сум сретнал !! Можно е не викам не ....Има и Албанци(помал дел) кои имаат презимиња, кои што им завршуваат со словенски наставки - ски - вски - иќ - ов - ев -
така да можеби и Албанци се ........... иако има - иќ - !
Ама сепак којзнае ......... можеби навистина се Бошњаци ?!
Агим и Африм се албански имиња, така да можно е да се работи за мешан брак.Кај нив не се најдени слики на УЧК туку кај Шпанциве алоооо
Isti K... razlicno pakovanje se se toa isti islamisti torbesite ciganite bosnjacite site bi zele puska i bi ti ja zavrtilee kako ne razbirate nema dobar musliman dodeka e ziv .......Бошњаци се Албанци од црна гора и Србија. (нови Пазар)...ама кај нас рамковно сите имиња си добија по желба...
Прочитај прво на кое мислеење сум го дал мојот одговор не се пали знам дека се Албанци тоа горе беше реторичко прашање.Кај нив не се најдени слики на УЧК туку кај Шпанциве алоооо
Како бре не важно?! Од кај да знам дека утре кога ке дојдам во контакт со некој албанец, дека не е некој таен јатак или активист на исламистичкото/ националистичко учк, и дека не ми спрема нешто смрдливо позади грб?? После се ова, зарем ти ќе имаш доверба и понатаму во луѓе на кои активно им се пере мозокот со религија и национализам од мали нозе??? Важно е и тоа како! Доста веќе мижиме пред срањата нивни!Сосема е неважно дали се Бошњаци, Албанци, Кинези или Шпанци, ако сака нека се и Марсовци.
Јасно ми е мене кој се и што се,бошњаците зо босанците се бореа на иста страна за време на војната во Босна.Бошњаци се Албанци од црна гора и Србија. (нови Пазар)...ама кај нас рамковно сите имиња си добија по желба...