Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Кој е гарант на рамковниот договор и кој учествуваше во неговото составување?
Тие кои ***НИЕ*** ги повикавме, затоа што „не сме можеле да се справиме„, 30 дена откако им дадовме смештај тука да копаат ровиви и оружје. Инаку ова ти е глупо прашање, став имаш ли ти свој или не? Јасен и гласен? Или страв ти е од партија да не те читаат? Таму не смеете да кажувате што мислите? Кажи ајде, нема да те казнат ко Ѓорчев за амнестијата.. ајде

P

Princ

Гостин
Ова испадна едно од најбаналните апсења било кога... Ослободени се неколкумина (тројца според моите досегашни информации), а еден од оние што ги бара министерката појма немал ни дека е баран. На работа е во странство и наводно ќе се врател во прва можна прилика.
Инаку сигурна сум дека овие се убијците, ама како што реков не знам дали се радикални исламисти или припадници на УЧК .
Колку и да е тешко за верување, сите го сакаме тоа. Проблемот настанува што еден дел од населението некако е убедено дека овие не се сторителите, ниту пак имаат било каква врска со случајов.
Дајбоже МВР да има докази дека тие се сторителите, ич не ми чуе што ќе лежат затвор, дајбоже да лежат до крај на нивните животи. Проблемот значи е во тоа што со досегашните информации МВР не успеа да ме убеди дека токму овие се сторителите на егзекуцијата на петте души. Камо да ја имав твојата сигурност.
По природа сум скептичен, особено кога се работи за власта (било која и да е), а особено оваа во чија власт еден осомничен се удави во кофа.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Од нашите. Никој не спори.
Ти можеби не, но читај го колегата твој.
--- надополнето: 2 мај 2012 во 16:11 ---
Ова испадна едно од најбаналните апсења било кога... Ослободени се неколкумина (тројца според моите досегашни информации), а еден од оние што ги бара министерката појма немал ни дека е баран. На работа е во странство и наводно ќе се врател во прва можна прилика.
Извор?

I

IBIZA SOUND

Гостин
bas da vidime kolku kazna ke mu opnat na ovie majmunite ili kako da gi narecam

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
и убиството беше банално а?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.701
Поени од реакции
21.199
Да бре он ништа не зна , бил у подрум цело време није он одавде !!!

Член од
8 април 2012
Мислења
165
Поени од реакции
84
Треба да ги остават на плоштад за народот да им суди

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.930
Поени од реакции
73.394
Ova e MONTIRAN SLUCAJ ;) Ovaa e dobra izmislena igra na MVR.

http://www.fri.org.mk/fri/showArticle.aspx?IDArticle=13318

Ednas izlegoa deka ubijcite se profesionalci, sega zemaa i ZENI i STARCI.

Nekade zaplenile i oruzje i slicno..( Ovie moze da gi najdes vo sekoj dom ).

Samo u Makedonija se slucuva vakvo nesto :)
Доста правиш акаунти бе, сто пати те имаат банирано до сега.Знаеме не ја сакаш Македонија, ај сега мрш во Косово.

Бтв двајца од директните сторители имаат презиме СМАИЛОВИЌ или ИСМАИЛОВИЌ (не слушнав убаво, а се извинувам ако веќе пишува на темава пошто не бев дома и не следев баш). Босанчероси? Мада имињата им се Африм и Агим...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Тие кои ***НИЕ*** ги повикавме, затоа што „не сме можеле да се справиме„, 30 дена откако им дадовме смештај тука да копаат ровиви и оружје. Инаку ова ти е глупо прашање, став имаш ли ти свој или не? Јасен и гласен? Или страв ти е од партија да не те читаат? Таму не смеете да кажувате што мислите? Кажи ајде, нема да те казнат ко Ѓорчев за амнестијата.. ајде
Ние ги повикавме, сигурно тоа. Мојот став е дека без меѓународна поддршка Македонија не може да направи ниту една акција во која до крај ќе ја истера својата агенда. Затоа меѓународната поддршка е круцијална за секое прашање од безбедносен ризик. 2001 заврши како што заврши бидејќи таа поддршка беше насочена кон другата страна.

Секое политика базирана на тврдења од типот „можеме сами„, „заеби ги Американците“ и слично е однапред осудена да заврши како политиката на Милошевиќ. Со тешки последици по државата што ќе ја применува.

Член од
3 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
7
не верувај во се што ке слушаш.... и вие зарем навистина верувате дека тие се тие убијците.се ова е планирано како е мозно убијците да не се заминати некаде или да не се кријат. какао е можно некој како нив да после убиствата да живе уште во македонија поточно во скопје ова е апсурдно тие не се тие кои ги извршија убиствата....... не верувајте во ова
--- надополнето: 2 мај 2012 во 16:19 ---
и да се знае и јас сум да се казнат сторителите

Член од
8 април 2012
Мислења
165
Поени од реакции
84
Да бре он ништа не зна , бил у подрум цело време није он одавде !!! НЕ БЕ БРАТ ОН НИЕ КРИВ ОН САМО ГО ПУКАЛ НИШТО НЕ НАПРАВИЛ .,., Море мамето негово

Kajgana Shop

На врв Bottom