Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

S

Shellshock nam67

Гостин
Исламисти биле извршителите на петкратното убиство

Вторник, 01 Мај 2012 14:07
Македонија
Share 17
Приведени 20 лица низ Скопје во операцијата "Монструм", објави министерката Јанкуловска, следбеници на радикалниот ислам кои претставуваат опасност за сите граѓани.
Меѓу овие 20 има лица кои директно се инволвирани во убиството кај Смиљковското езеро, но има и лица кои се индиректно, посочи министерката Јанкуловска.
Најголем број од уапсените се од Македонија. Во акцијата е пронајдено големо количество на оружје.
Некои од исламистите биле дел од боиштата во Авганистан и војувале против војската на НАТО, рече Јанкуловска.
Јанкуловска не ја исклучи можноста за радикално делување на поединци и групи во иднина, но рече дека надлежните будно ја следат состојбата, а потенцираше дека делувале и превентивно.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Се освен Смртна казна не признавам !!! Нека се мењава закон, што сака нека се први за муџиве сакам смртна казна ама казна како по Авганистани и Пакистани што ги казнуваат !!!
2010033117533853.jpg

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Неколку дена по убиството беа фатени неколку Пакистанци значи они знаеле кои се убијците само чекале да им најдат добри докази и затоа викаа дека убиството не е извршено од Албанци. :unsure:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
НЕ сум за смртна казна, така со лесно ќе поминат. Убаво им прават Американциве на радикалциве во Куба...само логори за вакви. Човекови права само за луѓе, не за вакви кој не можеш ни како човек да ги наречеш.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
НЕ сум за смртна казна, така со лесно ќе поминат. Убаво им прават Американциве на радикалциве во Куба...само логори за вакви. Човекови права само за луѓе, не за вакви кој не можеш ни како човек да ги наречеш.
Gvantanamo........

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Сепак пак јас ќе го вперам прстот на Север т.е. во Косово. И таму имаше од истиве групи како фатениве, но и во Б&Х беа повикани на помош. Наредбата дошла од Косово 102,2 % сум сигурен!
Ги фатиле извршителите!!!!!
А нарачател кој е?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Неколку дена по убиството беа фатени Пакистанци значи они знаеле кои се убијците само чекале да им најдат добри докази и затоа викаа дека убиството не е извршено од албанци. :unsure:
Па све е тоа поврзано, илјадници Пакистанци и Афганци има во Липковско. Ама сепак добивале и поддршка од жители од Македонија, на пример од Албанци, Македонци, Турци, Бошњаци кој го следат радикалниот ислам. Затоа может и најавите да не се прават етнички тензии.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Сепак пак јас ќе го вперам прстот на Север т.е. во Косово. И таму имаше од истиве групи како фатениве, но и во Б&Х беа повикани на помош. Наредбата дошла од Косово 102,2 % сум сигурен!
Приметуваш како заблажуваат.. „извршителите се следбеници на радикален ислам„ на прашањето „националноста?„ повеќето од нив биле ДРЖАВЈАНИ НА МАКДОНИЈА
Не сакаат да кажат дека се албанци..
Ајде, баш сум изненаден ако се стварно фатнеи, толку ли биле малоумни да останат во државава?
Или се осеќаат силни тука.. најдоа држава без закони
Ајде, да видиме.. баш

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Неколку дена по убиството беа фатени Пакистанци значи они знаеле кои се убијците само чекале да им најдат добри докази и затоа викаа дека убиството не е извршено од албанци. :unsure:
Нека се и Албанци бе ... ова нема врска со нашиве Албанци тука ... гледаш дека се бореле у Авганистан против НАТО !!! Индивидуалци Албанци што го прифатиле тој начин да ја искажат нивната верба на МУЏАХЕДИНСКИ-СМРДЛИВ начин .... Повеќето прави верници си одат у Џамија секој петок и сите другари албанци ми честитаат Божиќ и Велигден по телефон !!! Тие знаат што е соживот и почитување .. овие гомнава у Авганистан им ги перат мозоците

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Да им е....м племето
Незнам но муслиман си е муслиман
Pazi sto zboris druze,,,ne globaliziraj.
Jas kako musliman bi sakal zivi da bidat zapaleni ubijcite,ali ne e vo red toa sto go kaza.
Toa e isto sega za toj Norvezanecot masakr sto napravil i sega site pravoslavni da mi se krivi i da gi mrazam.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Се освен Смртна казна не признавам !!! Нека се мењава закон, што сака нека се први за муџиве сакам смртна казна ама казна како по Авганистани и Пакистани што ги казнуваат !!!
Прегледај го приврзокот 42678
Зошто смртна казна ... нека пати цел живот во затвор , али каo ГОЛИ ОТОК :D

S

Sagan

Гостин
Мора да се врати смртната казна во Македонија за вакви дела. МОРА!

Иако на почеток не верував, се покажа дека МВР има капацитет. Ви благодарам што ми ја вративте довербата во институциите, колку-толку. Ќе можам да испијам едно пиво и да каснам едно ќебапче овој први мај, со малку повеќе леснотија знаејќи дека правдата најверојатно ќе биде задоволена.

П.С. Поздрав до мирољубивите религии на Венко говнарот.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Ти ALoTt за владата да не работиш случајно по форумте, а .
Ако ти се свигат толку Албанците земи си ги дома. Нема потреба ти да ни расветлуваш дали се добри.
Знајме ние колку се добри тие.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Зошто смртна казна ... нека пати цел живот во затвор , али каo ГОЛИ ОТОК :D
Додуша и таа варијанта не е исклучива ама ја би исто како Вилијам Валас коа му ја убија цурата ...Убиецот како што ја уби овој го уби убиецот на ист начин. Така и ова ... Гомната да ги клекнат на колена, да им стаат калаш у гз цел со 3 шаржера и вперен пиштол у глава да видат како им било на децата бог нека ги прости !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom