Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Nema mazh vo svetot shto koga bi mu se davalo da izbira pomegju devica i "skinata" da ja izbere skinatata. Ova ako sakash bidi afrikanec, makedonec, albanec, italijanec, bilo shto.
А јас пак велам дека секое машко кое тврди дека сексот со девица е подобар од секс со девојка која имала повеќе пати секс, и самиот е девица - никогаш не ни имал секс.;)
--- надополнето: 30 април 2012 во 20:43 ---
Насловот на темата е „Дали има сеуште има жени што се чуваат за прва брачна ноќ“ и јас одговорив дека има многу најчесто меѓу муслиманките, а некој се обидува да ме убедува во спротивно.Тоа е мојата теза, а лепење етикети на девици дека се прости и никое машко нема да сака да биде со нив само затоа што се неискусни ми се глупости невидени.Знаеш ебењето е една од најтешките филозофии и на една девица ќе и треба едно 20 години да научи да се ебе со својот партнер:tapp:
Ајде кажи во кој пост сум кажал вакво нешто? Каде реков јас дека девиците се прости и никое машко немало да биде со нив?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
А јас пак велам дека секое машко кое тврди дека сексот со девица е подобар од секс со девојка која имала повеќе пати секс, и самиот е девица - никогаш не ни имал секс.;)
Toa e drug muabet, kolku shto sfativ jas, se zboruvashe za zemanje na zhena, devica ili ne. Nema mazh koj bi odbral skinata za zhena koga bi imal mozhnost da zeme devica. Ne seks za edna vecher, ili shto ti znam jas.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
има една „стара“ ... жена додека не проба 2 к*ра не умира ..

just a thought ...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Toa e drug muabet, kolku shto sfativ jas, se zboruvashe za zemanje na zhena, devica ili ne. Nema mazh koj bi odbral skinata za zhena koga bi imal mozhnost da zeme devica. Ne seks za edna vecher, ili shto ti znam jas.
Ако најбитен фактор од една жена со која треба да го поминеш животот, ти е дали имала секс или не предходно, тогаш стварно си за жалење.
И дали ти се гледаш себеси на истиот начин? Дали ти ако имаш секс со некоја девојка, сметаш дека ниедна друга повеќе не треба да те земе за маж?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776

само овие се девици на денешницава ... :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Дај бе ти прошетај низ населбиве, батали ги другите. Еве јас ќе те прошетам. Ќе седнеме во Амигос, ќе испиеме по едно кафе, ќе запалиме цигарче (тука не важат тие закони, глупости)... па ќе поминеме со кола низ Чаирчанка, ќе рокнеме нешто од Љабинот Тахири или Муарем Амети (за секој случај, нели) - битно ќе се изненадиш кога ќе видиш дека за чудо има доста муслиманки што излегуваат после 8. :)

Ако сакаш ќе седнеме и во Хамза, добар донер прават.

Потоа ќе отидеме на шабан парти или џумбус, треба да се распрашам кај локалниве шабани каде има добра журка, па ќе те частам јас две-три пијачки да се опуштиш и ти почни да им пушташ на оние со миничи и штикла петнаска, стил све ми боје лепо стоје, пак ќе се изненадиш кога ќе ти кажат дека се викаат Мејрем, Сабина, Лејла итн...

Албанка, малку потешко, тие слабо се мешаат со други..

Па јас познавам доста турчинки и босанки, ќе ти дадам фејсбук од некоја - и нека не те плаши тоа што во инфо и стои religious views: MUSLIMANKA! и тоа што постојано лајкнува статуси од некои исламистички групи, не е до толку религиозна, не губи надеж. Мислам, се ќе ти стане јасно кога над статусот "I love Allah <3" стои профајл слика каде дотичната е облечена во минич и длабоко деколте, со напрчена уста.

Deal? :D
Како прво, не ме интересираат муслиманки и ниту сакам да имам нешто со нив.
Како второ, Албанки се мешаат со други муслимани, али со Македонци тешко, затоа што пред се нивните ќе ја стават на линч, плус постои огромна омраза.Со Турци особено се дружат.
Зошто јас на места каде што излегувам никогаш не сум запознал Турчинка, Босанка, Македонка муслиманка?Не е можно сите да се шабанарија и само таму да излегуваат;)Од друга страна еден кум Турци и Босанци излегуваат по македонски дискотеки.

Јас не викам дека нема.Секаде има поединки, ама тој процент е смешен.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
девиците чекаат на ред за некој да ги одбере и земе за жена :)
изолирани од денешницава чекаат да дојде принцот на бел коњ за да им почне животот ...

кај живеете бе деца ..

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ако најбитен фактор од една жена со која треба да го поминеш животот, ти е дали имала секс или не предходно, тогаш стварно си за жалење.
И дали ти се гледаш себеси на истиот начин? Дали ти ако имаш секс со некоја девојка, сметаш дека ниедна друга повеќе не треба да те земе за маж?
Ne me sfakash ne za neshto.

Jas ti vikam deka nema mazh koj koga bi imal opcija, da ja izbere skinatata. Fati se od drugarite, prashaj gi site, ke vidish shto ke ti odgovorat, prashaj go brat ti, tatko ti, prashaj se i sebe si. Ne rekov jas shto e za mene bitno ili ne, ili shto e normalno ili ne. Isto taka, ne rekov jas deka ako odish da recheme 3 godini so Marijana koja predhodno imala seks so nekoj chovek, i sega zapoznavash nekoja Milena koja e devica, ti bi ja odbral devicava just because, samo ti vikam, deka koga bi mozhele site bi zele za zhena devica, znachi za zhena. Ne za dobar seks, zatoa shto samo debil misli deka devica se ebe podobro od taa shto imala seks.
Mozhebi jas ne bev jasen ili ti ne me sfate...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
samo ti vikam, deka koga bi mozhele site bi zele za zhena devica, znachi za zhena. Ne za dobar seks, zatoa shto samo debil misli deka devica se ebe podobro od taa shto imala seks.
Mozhebi jas ne bev jasen ili ti ne me sfate...
Епа грешка си! :) Сите не би гледале на невиноста како предност за да одберат една девојка за своја жена. Не поаѓај секогаш од себеси, ти не си "СИТЕ" Сваќаш? ;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Епа грешка си! :) Сите не би гледале на невиноста како предност за да одберат една девојка за своја жена. Не поаѓај секогаш од себеси, ти не си "СИТЕ" Сваќаш? ;)
1. Ne se pishuva so V nego so F. :D

2. Sigurno ne se sfakame, evo konkretno na shto mislam (i barem odgovori iskreno):

Imash devojka, odite 5 godini, ja sakash i sve toa, ne si i bil prv. Dali bi sakal da si ja imal taa mozhnost pred 5 godini ti da i beshe prv ili tvojot izbor e nekoj drug da ja skinal? Odgovori mi na ova, jas barem vaka ja sfakam temava, deka debilno mi e ova: "devojki koi se chuvat za prvata brachna nokj", (imeto temava kako tema e glupa) zatoa shto taa ne mozhe da e devica do brachna nokj, zatoa shto postojat vrski i sve toa.

Mene mi e nelogichno koja e taa devojka koja ke se chuva za prva brachna nokj a predtoa so svrshenikot nejzin da ne napravila nishto so razlog "e, chekaj me posle svadbata i tapanite".

Eve jas vaka ja sfakam temata, dali zhenata koja ke ja zemesh bi sakal ti da i si bil prv ili bi odbral nekoj drug da i bil prv.
--- надополнето: 30 април 2012 во 21:16 ---
девиците чекаат на ред за некој да ги одбере и земе за жена :)
изолирани од денешницава чекаат да дојде принцот на бел коњ за да им почне животот ...

кај живеете бе деца ..
Koj go reche toa, mene me chitash ili...?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
Nema mazh vo svetot shto koga bi mu se davalo da izbira pomegju devica i "skinata" da ja izbere skinatata. Ova ako sakash bidi afrikanec, makedonec, albanec, italijanec, bilo shto.
Во заблуда си. И тоа голема :)
--- надополнето: 30 април 2012 во 21:21 ---
Само тежок кретен ќе бира според химен.
Не е само првата брачна ноќ бракот.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Значи насловот на темата е „Дали има сеуште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ“ !!Значи во доминантно муслимански земји(Арабија, Турција, Иран, Ирак) и земји од типот на Јапонија, Кина, Индија невиност кај жена е скапоцено нешто и сеуште таа традиција е доминантна.

Многу ме нервираат тие кафански муабети без докази и факти.Затоа дадов објаснување од друга страна.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Во заблуда си. И тоа голема :)
--- надополнето: 30 април 2012 во 21:21 ---

Само тежок кретен ќе бира според химен.
Не е само првата брачна ноќ бракот.
Ех сеа, порелигиозните муслимани се кретени !? o_O
Има уште добар дел кај нив што ја почитуваат традицијата...

Kajgana Shop

На врв Bottom