- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Најдов кабел и све поврзав но нема ништо на ТВ
каде треба да подесам на компјутерот??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку пари е ова ?
Не е плазма тој што го имам во мојата соба, обичен е :jaj:
Овие ги има низ интернет? По колку пари се движат?
Најдов кабел и све поврзав но нема ништо на ТВ
ајде малце помош.
имам nvidia ge force 7300 gt
дали и како можам да ја поврзам со обичен тв онака за гледање филмови. тв то има само скарт влез најобичен.
имам едно кабле со графичката кое има три пина плав црвен и зелен.
![]()
знам дека не се аудио видео, па да прашам некоја финта дали има, да не се мачам џабе
пробав и така. сликата нема боја или на кај зелено мава, и замрзната е. јас си реков некоја финта да не има сетинзи ова она.Тоа ти е за во “новиве“ LCD или PLASMA телевизори.
За во стандард ТВ ти треба ваков кабел, со 3.5 mm џек за звук (ако сакаш звукот да оди преку ТВ), ама секако, сликата ќе ти биде за нигде
т.е. ќе биде добра само за гледање филмови.
![]()
пробав и така. сликата нема боја или на кај зелено мава, и замрзната е. јас си реков некоја финта да не има сетинзи ова она.
јас сум оперисан од чепкање по контролниот панелИма, чепкај по сетинзите од контролниот панел на графичката.
јас сум оперисан од чепкање по контролниот панел![]()
кој дел не го свати од оперисанЗначи не да чепкаш во контролниот панел од WINDOWS туку во контролниот панел од ГРАФИЧКАТА.
кој дел не го свати од оперисан
да требаше штравцигер клешта ке го расклопам и ке го склопам, ама ете господ ко делел за компјутери јас бев по цигари. нема везе ако е сложено батали, кај сим гледал вака досега ке гледам и натаму. барем дури не си земам нормална графичка со нормален ав излез или нормален телевизор.
во секој случај фала за трудот.
да ти кажам друго му се думам. шо ке се заебавам со кабли ова она, а да си нарачам некое плеерече на усб што се. не ми е попаметно шо викаш?Зимај графичка со HDMI излез![]()
да ти кажам друго му се думам. шо ке се заебавам со кабли ова она, а да си нарачам некое плеерече на усб што се. не ми е попаметно шо викаш?
ај не сум во тек, ама со hdmi ке можам без проблем да се конектирам со обичен телевизор кој има уште пообичен av влез.( она црвено бело жолто) и колку пари е таа графичка.Нема дали е попаметно или не, туку како ти одговара
Преку HDMI ќе имаш гром слика и звук, а твојот РС ќе ти биде и плеер и ќе можеш да играш игри на ТВ.