Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ете убав сончев ден, се појавува формацијата и доаѓа негативна енергија и по дифолт сакаш да го утепаш Алегри.
Касано и Боатенг на клупа а ние Емануелсон ќе го гледаме.. Браво мистер

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.543
Поени од реакции
15.035
Ај што тимот се мечаше со повреди, веќе неколку важни натпревари Алегри не смее да го користи Аквилани, за Милан да не мора да го откупи неговиот договор. :unsure:

Важно раководството сака титули... :)
--- надополнето: 25 април 2012 во 17:25 ---
Ете убав сончев ден, се појавува формацијата доаѓа негативна енергија и по дифолт сакаш да го утепаш Алегри.
Не се роботи, за луѓе збориме тука. Биди среќен што Касано уште е жив и што може засега да влегува барем од клупа!!! Дајте малку усул бе...

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Точно е не се роботи ама стај ги од прва минута напрај резултат прво полувреме извади ги после. 45мин. сигурно може и 2цата да изиграат.
За титула се работи и ако и денес киксне Милан, отиде скудетото

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.579
Поени од реакции
5.584
Ете убав сончев ден, се појавува формацијата и доаѓа негативна енергија и по дифолт сакаш да го утепаш Алегри.
Боатенг се враќа од повреда нормално ќе биде на клупа, ја ич не би го стаел... многу ризикуемо со него секоа утакмица после повреда и затоа се почесто повреден, ептен ако е тесно само тогаш би му дал шанса... а за Касано и ја сакав да е у состав, ама чим го стаел Ел Шарави неам ништо проблем, ми се свиѓа тоа што му дава шанса на детето... утре задутре коа ќе го нема Ибра очекуем он и Пато да се главни у нападот ;)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Капело веројатни ке го стават како фудбалски директор,односно ке биде линк помегу Галијани и тренерот.За тренер се надевам дека ке остане Алегри затоа под негово раководство играме добро и лани и годинава само сто годинава немаме серека со повредени играчи и со судииве.Доколку му дадат отказ ке дојде или Спалети или Прандели.Јас сепак се надевам дека ке остане Алегри,само сто треба да се освежи тимот со нови играчи.
--- надополнето: 25 април 2012 во 17:39 ---
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/04/24/3059014/corinthians-director-confirms-pato-interest

Corinthians director confirms Pato interest

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На програмата кај они утепанине стои Јувентус-Чезена дека ќе оди дирекно,а најверојатно на Милан ќе се уклучат ако падне гол.Незнам само по која логика утакмица каде што игра тим што веќе сигурно испаѓа од лига може да дбиде поинтересна од онаа каде што играат тим што се бори за 1 место и тим што сеуште е во игра за опстанок.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Боатенг се враќа од повреда нормално ќе биде на клупа, ја ич не би го стаел... многу ризикуемо со него секоа утакмица после повреда и затоа се почесто повреден, ептен ако е тесно само тогаш би му дал шанса... а за Касано и ја сакав да е у состав, ама чим го стаел Ел Шарави неам ништо проблем, ми се свиѓа тоа што му дава шанса на детето... утре задутре коа ќе го нема Ибра очекуем он и Пато да се главни у нападот ;)

:pos: :pos:

Уште ли се надевате дека од овега фудбалер ќе стане, фудбалер кој ќе може да го носи сам тимот на Милан ??

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.579
Поени од реакции
5.584
:pos: :pos:

Уште ли се надевате дека од овега фудбалер ќе стане, фудбалер кој ќе може да го носи сам тимот на Милан ??
А ти уште се надеваш дека циганот Балотели ќе дојде у Милан? :pos::pos:

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Decki,.ke mi dade li nekoj link za Milan Genoa bez da moram da se registriram i da se boram so "pop ups" ?
Probav na Bet365 ama stranata ne im cine.

Fala

Kajgana Shop

На врв Bottom