UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
548350_3166342639628_1297286458_32540866_504989959_n.jpg

Леле за секунда ме претркна ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Него од дамна имам кажано дека Пеп не е голем тренер. Едноставно имаше среќа да ја наследи најдобрата генерација на фудбалери во последните 7-8 години и воедно да ги уигра.
Добар тренер да, меѓутоа голем тренер не. Се надевам ќе го видам во ПЛ брзо да си ги мери мудата таму и тоа без Меси, Иниеста и Чави

navistina mi e kef sto pomina celzi samo zatoa sto vo kladilniza za 1 imase 1,25 koef. pa polufinale e da go ebam. koj saka neka igra bez 1,8 koef ne treba da bide

Изгледа не се разбравме не мислев дека е класа ф-бал. Туку дека ти очекуваше класа ф-бал. 180 мин бранење нема класа ф-бал.
Може и сега ме разбра погрешно ако ако.

Добро

:pos::pos:

Дечки ај да не се мешам по другиве фан клубови и расипувам атмосвера, нека ми објасни некој. Нели беше тоа офсајд за голот, или јас иам некоја дупка у озоно шо би рекол Ристо :D

Не е офсајд доколку си у својата половина додека ти ја дават топката...

Не е офсајд доколку си у својата половина додека ти ја дават топката...
Најочекуван одговор. Прв пат слушам, али само тоа можеше да биде причината. Фала.

Дечки ај да не се мешам по другиве фан клубови и расипувам атмосвера, нека ми објасни некој. Нели беше тоа офсајд за голот, или јас иам некоја дупка у озоно шо би рекол Ристо :D
За голот на Торес ???
Нема офсајд од своја половина, после линијата на центарот се рачуна офсајдот.

Што ќе беше да промашеше Торес голот? :icon_lol:

Ај за оние што ми го хејтаа Реал.

Навивач на Барселона пред една недела...
- Ги тепаме Реал и Челзи и тројна круна не ни бега.
Афтер 2 дејс.
- Добро де, Лш е побитна од Ла лига и онака се откажавме уште пред 1 месец.
....1 аур бифор
Наредната сезона се враќаме посилни и повторно ке атакуваме на трите трофеја.
Wise guy.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom