Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
“I nostri colori saranno il rosso, perché noi saremo dei diavoli... e nero, come il terrore che incuteremo nei nostri avversari.”

“We are a team of devils. Our colours are red as fire, and black, to invoke fear in our opponents”

Иначе има еден сајт за фудбалски формации, односно членовите си пишуваат желби ко мие овде пред транфер период, и покрај тие со Меси, Роналдо, Робен, Џерард, Касиљас, Пике у една формација, наидов на неколку стварно интересни формации, според кои како би изгледал Милан.
Лесно остварливи, за сите играчи се шушка и Милан е заинтересиран, а тимот би изгледал страшно, еве кои три формации највише ми фатија око

1.
384005_A_C__Milan.jpg
оваа е најдобра формација!
само сериозен е овој што ја направил формацијата без ниеден копач?
тоа го нема во ниеден тим, не знам и на fm колку е остварливо
а за тевез веќе пропуштена е шансата.
кај се тие да се јават што викаа, додека влезе во форма ќе го чекаме пола сезона.... ете го, растура!

Играње менацер е тоа 10 % од тие формации нема да се оствари.
Него сериозен си дека Хамшик ти е во дрим тим?

Да, Хамшик е играчиште, нека не те лаже формата негова година, цел Наполи е дупе сезонава, би се уклопил у тимов на Милан ненормално глатко !!

Новите дресови, за брзо време и официјално ќе ги видиме, мада на 0:23 се гледаат малце.
--- надополнето: 19 април 2012 во 17:40 ---
Да, Хамшик е играчиште, нека не те лаже формата негова година, цел Наполи е дупе сезонава, би се уклопил у тимов на Милан ненормално глатко !!
А по што заклучи дека е играчиште? Не мислиш дека е поверојатно дека типот имал една добра сезона и тоа е тоа? Ај сезонава стварно не беа нешто посебно Наполи и да речеме он се придружил на сивилиото на тимот ама во ЛШ Наполи блескаше во најмала рака и таму ништо не се виде од него.
Не велам дека е лош играч, туку дека е само еден од оние блесоци за сезона, сезона ипол.

Edit:
milan-2012-2013-original-adidas.jpg

Многу успеси ни донеле жутиве дресови ,а ги сменија кога замина Капело.Do i smell something fishy here?:sneaky:

Мене ми се допаѓа дресот.

Сакам дресови со крагња... Првиот дрес што го купив од Милан беше ваков, само со црна крагња ми се чини, некаде ’97/8 година...

Еве го и белиот тој е ист секоја сезона, и ми се свиѓаат сите и одма почнувам да одвојувам пари за да ги земам домашниот и жолтиот дрес. :D
525519_10150692306228262_371136948261_9283779_1440568960_n.jpg

Мене сите 3 комбинации ми се свиѓаат.

Не се лоши дресојве... само не ми прае мерак на белиот што ги стаеле на спонзорот црвената и црната линија, да беше цел бел ќе се земеше ваке ќе мора изгледа црвен да си земем (само да не е Ибра или Пато -.-'). Третите дресови не ми се битни ИЧ пошто 3 пута највише ако ги облечат у сезона, а и штознам... црните не беа лоши, секси си беа, ова жутово според мене е мала глупост aма нека им биде, колку да убијат монотонија..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom