Тато и мама православни, јас атеист

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
ќе летаат парчиња од тие како тебе. Има бог лег за таквите. Јас не докажувам ништо, ти го го гледаш тоа така у твојот варварски болен ум.

Навистина е рисјанството религија на вртење на другиот образ и ширење светлина помеѓу луѓето...

Емпириската евиденција тоа масовно го сугерира...

Тогаш спреми се за осудата господова, не плаши се вечен е животот и во пеколот
ќе ти го кажам она што ИСУС им го кажа на фарисеите, да беше слеп, немаше да бидеш виновен, но штом тврдиш дека глеаш- остануваш виновен

ќе ти го кажам она што ИСУС им го кажа на фарисеите, да беше слеп, немаше да бидеш виновен, но штом тврдиш дека глеаш- остануваш виновен
Одличен пример. Ти си оној кој цело време тврди дека гледаш, значи виновен си.

Навистина е рисјанството религија на вртење на другиот образ и ширење светлина помеѓу луѓето...

Емпириската евиденција тоа масовно го сугерира...
Ѕирни ја темана за петте убиства кај смилковско езеро....да видиш колку и како вртат образ.
Овој пост, најдобро кажува:
Епа објасни ми до кога.
У просек, Секој ден, по еден каур на рандом го крка (кој убиен, кој претепан....).
Таквите како тебе, велат тоа се провокации, да не се буниме... До кога?
Па ти си бре човече пет пути поголем Христијанин од мене (извини ако те навредив со ова).
Ти го вртиш образот, по дифолт.
Испаднав јас дека сум поголем христијанин, од христијаните...! :vozbud:

ете доаѓа Господ , со десетици илјади свои светии
да им суди на сите
да ги осуди безбожниците за сите нивни зли дела
што безбожно ги извршија
за сите навредливи зборови
што против НЕГО ги изрекоа безбожните грешници
--- надополнето: 18 април 2012 во 22:51 ---

еве славиме

Слаб обид за тролање. 1/10

Одличен пример. Ти си оној кој цело време тврди дека гледаш, значи виновен си.
За наша радост Господ е љубов и е милостив. Тој силно посакува да ни ги прости гревовите! Во II Петрово 3:9 ни кажува: „ ... Тој го покажува Своето трпение кон вас, зашто не сака некој да пропадне, туку сите да дојдат до покајание.“ Бог сака да ни прости и затоа ни овозможува сè што е неопходно за тоа да се случи.

За наша радост Господ е љубов и е милостив. Тој силно посакува да ни ги прости гревовите! Во II Петрово 3:9 ни кажува: „ ... Тој го покажува Своето трпение кон вас, зашто не сака некој да пропадне, туку сите да дојдат до покајание.“ Бог сака да ни прости и затоа ни овозможува сè што е неопходно за тоа да се случи.
Џабе цитираш дечко. Не се станува христијанин со цитирање библија, се покажува по делата. Ни одблизу не си христијанин, само навивач за ФК МПЦ

Џабе цитираш дечко. Не се станува христијанин со цитирање библија, се покажува по делата. Ни одблизу не си христијанин, само навивач за ФК МПЦ
Што знаеш ти за тоа како се станува христијанин.Да беше до мене ќе те гушнеш, ќе те жалев..али форум јбг

Што знаеш ти за тоа како се станува христијанин.Да беше до мене ќе те гушнеш, ќе те жалев..али форум јбг
Жали се себеси, а можеш и на доктор да појдеш.
А што знаеш ти за атеисти што какаш цело време против нив?

сега ги трпи тие како тебе

Послушај ме, оди легни си. Моментално си предмет на потсмев. Те тролаат на големо. Батали, оди легни си, и чекај го Исус да дојде по втор пат. Тој ќе им наплати на овие невернициве и сатанистиве за се... Тебе не те бива.

Па види сега не можам да верувам но одам во црква, ги почитувам празниците, ја почитувам верата. :)
Почитувањето и одењето во црква, доколку не веруваш не те прави верник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom